Klipet forgat a Jóban Rosszban sztárja
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Klipet forgat a Jóban Rosszban sztárja

Klipet forgat a Jóban Rosszban sztárja

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

Volosinovszki Gyuri a Tabu Tv riporterének elárulta azt, hogy hamarosan egy igazi csajozós, bulizós klipre számíthatunk tőle. 


Rendezvénynaptár
"A klipforgatás nagyon gördülékenyen ment, Kaszás Bence barátom csinálta. Egy ilyen rnb-s, táncos, éneklős, kicsit iszom, kicsit bulizok, stílusra lehet számítani. Először imidzs klipen gondolkoztunk aztán belevittünk egy pici fordulatot, mert az én kedvesem is játszik benne. Abszolút rámentünk erre a kicsit helyes, de vad vonalra. Annyit tudok elárulni, hogy meghódítom a klipben, az már más kérdés, hogy mi módon. Amikor a csóknál tartunk, akkor történik valami, amit nem árulhatok el" – mesélte a tabutv.hu riporterének Gyuri.

"Nagyon színes háttérrel forgattunk belső, külső helyszíneken többek között. Már egy előzetest feltettünk az internetre, de azért mert akkora nagy kereslet van rá hála Istennek, hogy ez elkerülhetetlen volt. A szám olyan nyolctól egészen huszonöt éves korig szólhat bárkinek, főleg lányoknak" – számolt be a célközönségről a Tabu Tv riporterének a Jóban Rosszban sztárja, aki elárulta, szeretne első klipjében teljesen önálló lenni.

"Nekem nagyon nagy lépcső volt a sorozat, de én Giorgi néven szeretnék futni, mint énekes. Nagyon sok régi kollégám mondta, hogy szeretnének szerepelni a klipben és azt mondtam nekik, hogy inkább a következőben. Azért volt erre szükség, mert egyedül szerettem volna letenni valamit az asztalra, hogy az emberek megismerjenek, mint önálló előadót" – meséli a videóban Volosinovszki Gyuri.


 
 
[ 1560 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x