Hollandiával szemez a Summer Sisters
Címlap / Showbiznisz / Hollandiával szemez a Summer Sisters

Hollandiával szemez a Summer Sisters

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

A Nyári lányok nemrégiben meghívást kaptak egy külföldi tv műsorba. A sztártévé riportere arról kérdezgette a testvérpárost, milyen a kapcsolatuk Hollandiával. 

"Apukánk 1987-ben meghívást kapott Hollandiába egy három hónapon szerződésre, amiből lett tizenkét év. Nagyon sok helyen fellépet és a sikerekre való tekintettel megkapta ő és az egész család a Holland állampolgárságot. Azóta is vissza-vissza járogatunk, mert hát élnek még ott rokonaink, most pedig egy televíziós show műsorba kaptunk meghívást, hiszen az ottani managemant felfigyelt ránk és erre most nagyon készülünk. Több koncertünk is lesz majd, úgyhogy most valóra vállt egy álmunk" – mesélték a tabutv.hu riporterének a Nyári lányok, akik nagyon tetszett Hollandia függetlensége.

"Én azt mondom, hogy amit lehet ott, azt itt is lehet, csak nem legálisan, de amúgy én szeretem azt a fajta szabadságot, amit Hollandia képvisel, akár a marihuána fogyasztásban vagy esetleg a szellemiségükkel. Nagyon befogadó és kulturális társaság és nagyon szeretek átvenni gondolatokat, akár a családra vonatkozóan akár kapcsolatokra vagy akár a zenében. Ebből mindig tud az ember tanulni, nem kell hozzá nagy tudomány" – számolt be a Tabu Tv riporterének a Summer Sisters.

"Minket szerintem már nem kell félteni és hát nem is féltenek. Mi tudjuk azt, hogy mit szabad és mit nem. Szerintem ez egy nagyon jó dolog, hogy egy nyitott világban nyitott szemmel járunk" – meséli a videóban a X-Faktor testvérpárosa.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2766 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x