Besenczi Árpád: azért lettem színész, hogy mutogathassam...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Besenczi Árpád: azért lettem színész, hogy mutogathassam magam

Besenczi Árpád: azért lettem színész, hogy mutogathassam magam

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-28

Besenczi Árpád elárulta a Tabu Tv stábjának, hogy annak ellenére, hogy a magamutogatás miatt lett színész, nem igazán kap új munkalehetőségeket. 

"Engem sohasem zavart az, hogyha megismernek, most már hozzászoktam a sok tv szerepléshez. Kifejezetten pozitív élményeim vannak ezzel kapcsolatban, akár egy film kapcsán, akár egy szereplés kapcsán. Én nagyon örülök neki, hiszen azért lettem színész, hogy mutogassam magamat" – mesélte a tabutv.hu riporterének Besenczi Árpád, aki szerint vannak előnyei a szereplésnek.

"Mikor az Üvegtigris első néhány része lement és esetleg megállítottak a rendőrök, akkor jöttek oda mókázni, hogy kolléga kicsit gyorsan megyünk. Se különösebb előnyöm nem volt még ebből, se pedig hátrányom." – számolt be a Tabu Tv riporterének a színészóriás, aki sajnálja, hogy nem kap annyi felkérést, mint régen.

"Nem lesz mostanában semmiféle filmszerep, de hát nem is férne bele az időmbe. Két nyári bemutató van eddig, hát én szeretném, de meglátjuk. Sajnos már a televíziós szereplések is elkerültek. Szerintem pedig lenne ilyesféle dologra kereslet" – meséli a videóban Besenczi Árpád.

 
 
[ 1608 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x