Katus Attila: a kezeimből élek
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Katus Attila: a kezeimből élek

Katus Attila: a kezeimből élek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-23

A Tabu Tv stábja Katus Attilával találkozott a Nemzeti Vágtán, ahol a személyi edző terveiről és lovaglási szokásairól mesélt. 

"Nagyon jó a rendezvény! Nem tudok olyan dolgot mondani, ami nem tetszene. Csodálatos az idő. Nincsenek túl sokan, de azért mégis vagyunk egy páran. Lehet élvezni a lóverseny sportnak a szépségeit. Fantasztikus programok vannak és az embereket nagyon jól összehozza, úgy érzem ránk fér" - mesélte a tabutv.hu riporterének Katus Attila, aki a későbbiekben elárulta, félti magát, ezért nem ül lóra gyakran.

"Vágtattam már egyszer, ami azért fantasztikus érzés, de sajnos nem tudok lovagolni. Valahogy a józan eszemmel, nem igazán tudom ezt kontrolálni, mivel a kezemből és a lábamból élek. Kockacukrot szívesen adok a lónak, meg is simogatom. Gyönyörű nézni, ahogy száguldanak" - számolt be a Tabu Tv stábjának Attila, akiről kiderült, négy fontos project is pörög most az életében.

"Most négy project megy az életemben egymással párhuzamosan. Amiről most lehet tudni, azok fittness termékek, amik egy picit lassabban kerülnek be listázásra. Megvárjuk azt, míg minden tökéletes lesz, de én úgy gondolom, hogy ősszel már kaphatóak lesznek ezek a termékek. Illetve egy szója terméknek is vagyok a reklámarca és velük is kampányolok. Mindezek mellet van még másik két titok, amiről sajnos nem nyilatkozhatok, de már a munkálatok folynak" - meséli a sztártévé videójában Attila.


 
 
[ 2958 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x