Kiss Ramóna: van bennem egy kis Zsófi
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Kiss Ramóna: van bennem egy kis Zsófi

Kiss Ramóna: van bennem egy kis Zsófi

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Kiss Ramóna, a Barátok Közt Szentmihályi Zsófija kilenc éve költözött be a Mátyás Király térre, és nézők millióinak otthonába - erről kérdezte őt a Tabu Tv riportere. 

 

Rendezvénynaptár
"Kilenc év alatt a karakterem átalakult, ahogy én is, ugye felnőttem – és Zsófi is felnőtt, és aztán egymáshoz csiszolódtunk, úgyhogy most már Zsófi teljesen az én karakterem. Zsófiban van egy kis Ramóna és Ramónában lett egy kis Zsófi" – mesél a sorozat és a való élet összefonódásáról Kiss Ramóna.

A Tabu Tv kamerái szeretnek a kulisszák mögé tekinteni. Igyekeztünk némi pletykát megtudni a karakterek jövőjét illetően: "Nagyon bensőséges titkokat nyilván nem árulhatok el. Az biztos, hogy ebben a sorozatban soha semmi nem marad titokban, annak ellenére, hogy Magdi néni sajnos már nincs köztünk, valaki mindig elpletykálja a dolgokat" – fogalmaz rejtélyesen Rami.

És ha már jövő, a sorozaton kívüli tervek felől is érdeklődtünk: "Általában vannak célok, amiket kitűzök magamnak. Most épp a kis lakásomat csinosítgatom, lesz a születésnapom, van ugye a Barátok Közt, van ugye egy esküvő- és rendezvényszervező cégem, van színház, van egy családom, vannak barátaim… úgyhogy sok terv áll előttem!" – sorolja a színésznő, mi pedig csak csodáljuk energiáit.









 
 
[ 3033 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 




 



ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot



A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x