Demes Tomi magyar állampolgár lesz!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Demes Tomi magyar állampolgár lesz!

Demes Tomi magyar állampolgár lesz!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

Az énekest már az X-Faktor alatt is foglalkoztatta a gondolat, hogy megszerezze a magyar állampolgárságot. Most úgy tűnik célegyenesbe jut az ügy: már csak a papírokat kell benyújtania Tominak… és persze várni. 

 

Rendezvénynaptár
"Szeretnék magyar állampolgárságot kapni, mivel eléggé megnehezítette a dolgomat, hogy vízumhoz vagyok kötve. Egyszerűen az, hogy vízumhoz vagyok kötve, amiatt nem érzem, hogy szabad lennék, és én nem szeretem a kötöttséget. Egyszerűen az van, hogy itt tudom elképzelni a jövőmet, hiszen most van egy kis alapom, hogy az X-Faktorban szerepeltem, és ezt szeretném építeni, és azt csak úgy tehetem meg, ha itt vagyok huzamosabb ideig" – mesélte VJ Andrisnak, a Tabu Tv riporterének Tamás.

A 19 éves fiúnak már a verseny alatt is sok gondot okozott a vízum-kérdés: "Tényleg az van, hogy az ember azt érzi, hogy nem tud nyugodtan lenni itt, mert mindig ott van a fejében, hogy még pár nap, és lejár a vízumom, meg kell hosszabbítani. Ez elég bonyolult és macerás dolog."

A 2011-es X-Faktor döntőse a kárpátaljai Tiszasalamonból származik, de Beregszászon tanul, ahol – mint meséli – szinte mindenki magyar: az üzletekben is csak magyar feliratokkal találkozni.

Tomit baráti köre és családja is támogatja a kettős állampolgárság megszerzését, ám vannak, akik másként gondolkodnak. Elsősorban blogokon érik emiatt támadások: "Vannak ilyenek, hogy miért nem megy haza, na hát én erre annyit tudok mondani, hogy mielőtt valaki azt mondja, hogy menjen haza, gondolkozzon el, hogy mi az, hogy haza. Ezen szerintem nem kell felháborodni, hogy mi most ezt igényeljük – nem értem egyszerűen néha az embereket."
 
 
[ 1811 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x