Soma: a nők minőségi szexre vágynak!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Soma: a nők minőségi szexre vágynak!

Soma: a nők minőségi szexre vágynak!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-26

Somával, aki két gyermek büszke édesanyja, nem csak Millner Judit Anyatükréről, de a nők változó helyzetéről is beszélgettünk a napokban a Tabu Tv kamerái előtt. 

"Az Anyatükör című könyv bemutatóján vagyunk, ahová eljött tíz anyatársam, akik mind ismert nők, és egy fantasztikus újságíró lány – maga az írónő – készítette velünk az interjúkat, aki megkockáztatom pszichológusi kvalitásokkal rendelkező, nagyon mély teremtés, és rendkívül mély gondolatokat húzott ki az emberből" – számolt be a könyv keletkezéséről Soma, akitől szintén nem áll távol sem a pszichológia, sem az írás, hiszen már számos könyvet és cikket publikált.

És hogy mit gondol Soma az anyaságról? "Jelenleg a világban elég nagy kérdés az, hogy a fehér nők nem nagyon akarnak szülni. Az európai, úgynevezett kulturált vagy civilizált világban minél iskolázottabb, tanultabb egy nő, annál kevésbé akar anya lenni. Három gyerek szinte sehol sincs, a kettő is lassan sok. Egy-egy gyerek, az is 35-40 között, de minimum harminc fölött. Ez egy komoly probléma, hogy hogyan segíthetik a népszaporulatot és hogyan sarkallják a nőket. A XXI. századi nő kiéhezett a tudásra, tanulásra, autonómiára, szabadságra és a minőségi szexre."

"Véget ért az alá-fölérendelt időszak, és egymás mellé lettünk rendelve, egyenjogúak, egyenrangúak vagyunk" – meséli Soma, hozzátéve, hogy azért nem fognak felcserélődni a nemi szerepek, bár a régi – a férfi vadászik a nő meg főz – szerep-berögzüléseken is nevet: "Vadászni? Mikor vadásztál te? Pizzát mindenki tud lőni a sarki közértben!"


 
 
[ 2050 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x