VV Veronika: máris jön a baba?!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / VV Veronika: máris jön a baba?!

VV Veronika: máris jön a baba?!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-26

Veronika és Cristofel hosszú ideje se veled-se nélküled kapcsolatot ápolnak: pont ezért lepődtünk meg, amikor a tegnapi nap folyamán nem csak egymás karjában jelentek meg, de arról is biztosították a Tabu Tv stábját, hogy egymás mellett képzelik el a jövőt. 

A gerlepár igenis felvállaja kapcsolatát. Nagyon jól érzik magukat egymás mellett. Nos, van is ok az örömre, hiszen, ha minden jól megy, a villalakó lány egy nagy álma válhat valóra: szerepelhet a nyuszis magazinban. Jelenleg a Playmate választásra koncentrál - a legjobb 24-be már bekerült, és gőzerővel dolgozik az előbbre jutásért, és a tökéletes külsőért: "Ne nevess azért, mert pösze vagyok, most rakattam belső fogszabályzót, úgyhogy a szépségért mindent!" - mesélte riporterünknek, hozzátéve, hogy bizony a szigorú edzésterv mellett fogszabályzója is sokat segít testének formálásában: ugyanis emiatt napok óta nem tud enni.

A VV-s létről is kérdeztük Veronikát és Cristofelt. A fiú elárulta, régen szeretett a társaság középpontja lenni, kifejezetten kereste azokat az alkalmakat, amikor szerepelhet, mostanra azonban már inkább terhes számára, hogy folyamatosan körbedongják a rajongók. Mint mondja, néha már ki sem akar menni az utcára: "Nekem most már egy kicsi nyugalom kell, és amikor Veronikánál vagyok - mert ugye együtt lakunk - akkor megnyugyszom és nyugodt ember vagyok."

A pár más három hónapja él együtt, és a kapcsolati hierarchia is a helyéreállt mára. "Mind a ketten nagyon erős személyiségek vagyunk. Az elején úgy volt, hogy próbált engem lenyomni, én is próbáltam lenyomni őt kapcsolat terén, hogy valamelyikünk lejjebb kerüljön" - árulta el Cristophel, aki szerint Veronika a Nagy Ő. "Megmondom a frankót, hogyha eltelik 3 év és tényleg komolyan fog menni, én gyereket is akarok! - jelentette ki a kubai szépfiú mindkettejük nevében. Sőt, már a baba neve is megvan: ha kisfiú, akkor Migel, ha pedig kislány, akkor Nikol lesz a pólyás. Nos, mi már tűkön ülve várjuk az új jövevényt.


 
 
[ 3496 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x