Janicsák Veca alvás helyett lovagol
Címlap / Showbiznisz / Janicsák Veca alvás helyett lovagol

Janicsák Veca alvás helyett lovagol

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-24

Az X-Faktor felfedezettje is részt vett azon a pingpong versenyen, amivel DJ Dominique jótékonysági koncertjét harangozták be a monstre-show fellépői. 


Rendezvénynaptár
Veca - több kollégájához, például a Csillag születikben feltűnt Varga Viktorhoz hasonlóan - úgy döntött, inkább a nézőtérről izgulja végig a megmérettetést. Mint megtudtuk, nem véletlenül, hisz egész más sportok állnak közel hozzá.

"Nem a pingpong az erősségem. Lehet, ha más labdajáték lenne, az jobban menne, és beszállnék. Régebben röplabdáztam, tehát az, mint labdajáték mindenképp közel áll hozzám, és hát a lovaglás. Állandóan lovagolok, nekem a lovak a mindenem!" - mesélte Veca, hozzátéve, hogy sok nővel ellentétben ő nem a testét, sokkal inkább a lelkét tartja formában kedvenc sportjával.

Vecának saját lova van, heti (ha teheti napi) rendszerességgel jár ki hozzá. És hogy minderre hogy szakít időt az elfoglalt énekesnő? A Tabu Tv-nek ezt is elárulta: "Annyira sok rendezvényen nem jelenek meg - persze a fellépéseimen igen - és hát korán kelek! Ennek ennyi a titka: korán felkelek, és még mielőtt bármi elkezdődne, már kint jártam a lovardában, és indulhatok is a dolgomra. Igazából nincs szükségem sok alvásra. Egyszer felfedeztem, hogy 4-5 óra alvással simán elvagyok, úgyhogy ezt ki is használom, és minél korábban kelek."Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2433 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x