Ungár Anikó: a férfi kiad, a nő befogad...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Ungár Anikó: a férfi kiad, a nő befogad...

Ungár Anikó: a férfi kiad, a nő befogad...

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-22

Szalay Kriszta Lélekre vetkőzve című önfeltáró könyve kapcsán többen nyilatkoztak stábunknak a hűségről-hűtlenségről. Gregor Bernadett és Herczeg Zoltán mellett Ungár Anikó is kameránk elé állt, hogy őszintén beszéljen a kapcsolatok veszélyeiről. 

"Hozzám számtalanszor érkezett olyan felkérés, hogy írjak az életemről, de azt gondolom, hogy ez a fajta megnyílás nem csak rólam szól. Általában ezek a regények posthumus történnek, mármint a férfiak szempontjából, és én ezt csodálom Krisztában, hogy egy olyan párkapcsolatban él, ahol ez a kettőjük kibontakozása. Itt tényleg nem arról van szó, hogy ez az ő életük. Ez nem az ő életük - ez egy tükör arra, hogy mások is belenézhessenek" - osztotta meg véleményét Ungár Anikó Szalay Kriszta kötetéről.

"Igen, engem is csaltak meg, de többször. De én úgy gondolom, hogy amit én éltem meg, az nem az én problémám volt - hanem a férfié, akinek ez egyfajta kompenzáció volt, de el tudtam fogadni. Úgy éreztem, hogy ez nem rólam szól - bár az az igazság, hogy ez egy olyan párkapcsolat volt, ahol én egyedül tudtam maradni. Számomra mindig világos volt, hogy ez csak egy időszak az életemben, és lehet, hogy ezért tudtam elviselni a megcsalást" - mesélte Anikó, hozzátéve, hogy el kell fogadni, hogy ezek a dolgok megtörténnek, illetve azt is, hogy mindezt egy nő és egy férfi egész másképp éli meg.

"Egy férfi kiad magából, egy nő pedig befogad" - magyarázta a Tabu Tv stábjának a művésznő a hűtlenség anatómiáját. "Azt gondolom, egy férfinál egész másképp működik mindez, mint egy nőnél. Mi jobban befogadunk egy ilyen érzelmi kicsapongást, érzelmi attitűdöt. Ez nekünk több, mint ami egy férfinél szokott lenni. Azt gondolom, ez mindig a párkapcsolat mércéjétől és minőségétől függ, hogy mi fér bele két ember életébe." 
 
[ 2870 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x