HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-20
Címlap / Szépség-Egészség / Őszi sminkszínek és tanácsok

Őszi sminkszínek és tanácsok

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-20

Idén ősszel a hűvösebb, lágyabb, érettebb elegancia tér vissza. A finom, természetes barnák harmóniája, a szürkék és feketék hűvös eleganciája, a bogyószínek érett szépsége határozza meg a 2007-es őszi sminkpalettát. 

 

Rendezvénynaptár

Sminkelhetünk újra természetes földszínekkel, sok finom, puha barnával, fahéjszínnel, füstbarnával, natúr árnyalatokkal – a barna valamennyi természetes színe újra divatban lesz. A csupa-csillám aranybarnát azonban egyelőre felejtsük el, vagy hagyjuk máskorra – persze csak akkor, ha divatos sminket szeretnénk viselni.

A barnák gyönyörűen harmonizálnak egymással, és ezt a harmóniát kiegészíthetjük homokszínnel, krémszínnel, füstszürkével, esetleg egy kevés feketével is.
Vigyázzunk azonban arra, hogy a sok hűvös-barnás árnyalat ne sápasszon bennünket – melegebb tónusokat is válasszunk közéjük.

Hűvös, városi elegancia
Az idei őszi trend másik vonulata a hűvös városi elegancia, sok szürkével és feketével. Ezt a világosabb bőrű, hidegebb színű vagy kontrasztosabb színvilágú arcokhoz lehet ajánlani. A megjelenés kevésbé természetes, de sokkal elegánsabb, kifinomultabb. Egyúttal érettebb is: negyven-ötven fölött is gyönyörű hatásokat lehet elérni e színek segítségével.


A szürke árnyalati közül a gyöngyszürke, a füstszürke, a galambszürke mind használható, a feketék közül inkább a fénylő, csillogó, gyöngyházas árnyalatok felé forduljunk. A lila, a mályva és a bordó valamennyi árnyalatával remekül működnek együtt.
A szem környékére elsősorban ezüstöket, szürkéket és feketéket válasszunk – a mályva árnyalatai csak akkor jelentenek jó megoldást, ha közepes tónusú vagy sötét a szemünk, vagy ha erős kontúrral elválasztjuk a mályvaszínt a pillák vonalában a szem szivárványhártyájától. Különben a pirosas tónusok miatt enyhén gyulladt hatású, vagy legalább kialvatlannak tűnő lesz a végeredmény, ezt pedig nyilván nem szeretnénk.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[4009]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x