Napernyő, kalap, kendő - Melyikkel barátkozzunk?
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Napernyő, kalap, kendő - Melyikkel barátkozzunk?

Napernyő, kalap, kendő - Melyikkel barátkozzunk?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-31

Nem tudom. Nem könnyű a választás, ha egyáltalán választani kell. Én nem várom, hogy a cikk olvasása után bárki kitartson az egyik mellett a sírig. Nem, ennek nem látom sok értelmét. Az okos variálás a fontos. Úgyhogy leírom amit tudok e csodás tárgyak lelki és fizikai világáról.  


Rendezvénynaptár
Napernyő:
Vele még nem barátkoztam össze közelről, nincs kedvencem sem. Hátránya, hogy nagy és nehéz (emelgetése kitűnő tornagyakorlat lehet), így bonyolult lehet magunkkal vinni. Viszont felcserélhető, hiszen egy közönséges esernyő (napernyő kistestvére) is nyújthat hasonló szolgáltatást. Aki vidám szeretne lenni, az vegyen sokszínűt, vagy olyat, ami tele van mosolygó fejecskékkel. Aki pedig mindig divatos az szerezzen be több egyszínűt, így mindig kéznél lesz egy öltözethez illő napernyő. A világos színűek a nyerők, ők megvédenek az UV-támadásoktól, hiszen visszaverik a napfényt. Öngyilkos hajlamúaknak ajánlott a fekete.

Ha valaki bemutatna végre egy napernyőnek, akkor egy kékkel állnék szóba mindenkékken. Befeküdnék alá, és azt képzelném, hogy az ég vagy a tenger fölöttem van, és véd engem hűsítő erejével. Lehetőleg kerüljük a teljesen áttetsző és műanyag (nejlon) ernyők ismeretségét. Nem tartják távol az UV-terroristákat, és rosszabb esetben elolvadnak.

Vannak olyanok, akik csak akkor lesznek a mieink, ha van egy asztalunk is egy lyukkal a közepén. Ők az asztali napernyők. Egy egész társaság elfér alatta, így hűs árnyékban pókerezhetünk egy júliusi délutánon. Ha egy ekkora méretű ernyőt kiviszünk a vízpartra, azzal a legnagyobb tömegben is megteremthetjük intimszféránkat. A bátrabbak még szeretkezhetnek is mögötte. Nyáron (majdnem) mindent szabad!
Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 6435 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x