Garantált nyeremények! Titkos Házak - Ahol a szerelmesek álmai...
hirdetés
Címlap / Te+Én+Szex / Garantált nyeremények! Titkos Házak - Ahol a szerelmesek álmai valóra válnak!

Garantált nyeremények! Titkos Házak - Ahol a szerelmesek álmai valóra válnak!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-28

Itt a tavasz - na meg az idő arra, hogy a Kedvesedet fülön fogd és elvidd egy kis romantikázásra! Mit szólnál egy festői kúriában eltöltött éjszakához, vagy hétvégéhez, ahol az egész ház csak a tiétek? Ahol minden együtt van az örömteljes együttléthez, a szerelemhez, a kikapcsolódáshoz, összebújáshoz? Lepd meg kedvesedet és töltsétek együtt akár a húsvéti ünnepeket, vagy csak vásárolj egy élmény utalványt és hozza ezt a nyuszi! 

A házban 3 élmény szoba, egy tökéletesen felszerelt konyha, egy tágas hall és autóbeállásra alkalmas kert várja az oda látogatókat. Ha egy hotel luxus lakosztályának nívóján, de egy olcsóbb wellness hotel áráért szeretnél valami egészen különlegeset, akkor ne keress tovább!

Nézzük, hogy miért jobb a Titkos Ház ® egy szerelmes párnak, mint a hotel?

Hotel: A recepción egy csomó papírt ki kell tölteni, közben hatalmas jövés-menés van a hallban, csoportok érkeznek, családok jönnek-mennek. A kocsink egy közös parkolóban várakozik

Titkos Ház: A fogadáskor a pár megkapja a kulcsot, alapadataik rögzítése után a tulajdonos távozik. A házban az ott tartózkodás ideje alatt nincs senki más. A kocsink zártan áll az udvarban.


Hotel: A szoba szűk, a lakosztály is maximum 2 hálóhelyiségből áll. A bútorzat rideg, jellemző hotel-szag uralkodik. A falak vékonyak, a folyosóról minden behallatszik – bentről pedig minden kihallatszik.

Titkos Ház: A ház tágas, 100 nm feletti. 3-4 szobás, a bútorzat romantikus, modern, kiváló minőségű és patyolat tiszta. Több fürdőszoba áll rendelkezésre, kellemes rózsaillat van. A falak vastagok, semmi nem hallatszik ki, be pedig legfeljebb a madárdal.

HarmoNet tipp: Forróvérű forradalom - azoknak, akik inkább egymással ünnepelnének! >>

Hotel:
A szobákba ételt felvinni tilos. Az étkezőben még a legszebb helyeken is szocialista brigádünnep hangulat van, nyelvi kakofónia, ahol kínosan feszeng mindenki.

Titkos Ház: Ágyba vihetjük a reggelit, vagy megteríthetünk a hallban, teraszon. Friss kávénkat vagy teánkat magunk készítjük ugyan, de épp ez a jó benne.

Hotel:
A szeretkezésre jó esetben franciaágy csábít. Hangoskodni nem ajánlott.

Titkos Ház: A szeretkezésre csábít minden, nem csak a francia ágy, de a különleges erotikus bútorok, és a hancúrozó szoba is úgy van kitalálva, hogy elengedhesse magát a szerelmes pár.Hotel:
Ha nem házaspár érkezik, ne adja ég „szökésben lévők” jönnek együtt, kínos volna lebukni.

Titkos Ház: Mindenki Úr és Hölgy – mivel ide csak szerelmesek érkeznek, így ez a természetes! Semmi esély a lebukásra!

Fontos! A Titkos Ház a szerelmesek paradicsoma. Az "egyéjszakás hölgyek" nem járnak ide, mert nekik egyrészt van saját helyük, másrészt értük kevés férfi áldoz ennyit.

Elsősorban házaspárok, nászutasok, szerelmespárok, házassági évfordulójukat ünneplők, titkos szeretők jönnek. Csupa helyes, rendes, igényes, romantikát kedvelő ember! Olyanok, mint Te!

Foglalj most! >>

Kattints a HarmoNet kvízjátékára, és nyerd meg a garantált 3000 Ft-os kedvezménykupont, vagy a szerelmes éjszakát a Titkos Házban! >>


 
 
[ 3249 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x