HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-03-22
Címlap / Te+Én+Szex / Fogamzásgátlási szokások

Fogamzásgátlási szokások

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-03-22

Magyarországon a párkapcsolatok háromnegyedében a nőkre hárul a fogamzásgátlás feladata. Tény, hogy a női fogamzásgátlók eszköztára sokkal gazdagabb, mint a férfiaké.  

 

Magyarországon a párkapcsolatok háromnegyedében a nőkre hárul a fogamzásgátlás feladata. Tény, hogy a női fogamzásgátlók eszköztára sokkal gazdagabb, mint a férfiaké. A választáshoz legtöbben nőgyógyászuk segítségét kérik, s az orvos javaslata alapján döntenek a legideálisabb védekezési módszerről. Ma már a magyar hölgyeknél is megfigyelhető a világ sok részén tapasztalható tendencia, miszerint szívesen kipróbálnak modernebb, kevesebb odafigyelést igénylő, ezáltal nagyobb szabadságot nyújtó fogamzásgátló eszközöket.A Presolution Kommunikáció, az Astarte Alapítvány és a GfK Hungária Piackutató Kft. átfogó, a nők fogamzásgátlási szokásaival foglalkozó felmérése az Origo Női Lapozó és Szex rovataiban jelent meg. Az érdeklődők két hónapon keresztül válaszolhattak a feltett kérdésekre. A felmérést több mint ezren töltötték ki.

A válaszadók 28%-a 21 - 25 év közötti, 27 - 27%-uk pedig 26 - 30 és 31 – 40 év közötti nő. A kitöltők háromnegyede tartós kapcsolatban él, ebből 38% férjezett, 27% hosszabb ideje jár valakivel, 19% élettársi kapcsolatban él.

Aktív a magyar nők szexuális élete
Majdnem minden második nő hetente két-három alkalommal él szexuális életet. 20% ennél többször, heti 4-5 alkalommal vagy akár naponta is ágyba bújik kedvesével. Vannak persze kevésbé aktív párok is, (34%) akik havonta néhány alkalommal szeretkeznek, vagy még ennél is ritkábban. A felmérés eredményei tehát azt igazolják, hogy szinte minden nőnek -társával együtt- gondolnia kell a fogamzásgátlásra.

Minden második nő elégedetlen jelenlegi fogamzásgátló módszerével
A kérdőívet kitöltő összes nő véleményére kíváncsiak voltunk akkor, amikor megkérdeztük, hogy mennyire tartják megbízhatónak jelenleg használt fogamzásgátlási módszerüket.Csupán a válaszadók fele tartja teljesen biztonságosnak a jelenleg alkalmazott védekezési formát.

Az életkor nem jelent gátat az újdonságok elfogadásában
A kutatásban résztvevők negyede szívesen próbálkozna új fogamzásgátlási módszerekkel. Egy részük nem tartja megbízhatónak jelenlegi módszerét, mások egyszerűen kíváncsiak a modern fogamzásgátlás általuk még nem ismert lehetőségeire. A felmérés adatai szerint a 30 év feletti korosztály teljesen nyitott az újdonságokra.Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[3858]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x