HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-02-16
Címlap / Te+Én+Szex / Divat a szőrtelen férfi mellkas

Divat a szőrtelen férfi mellkas

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-02-16

Rohamra indultak a brit férfiak a különféle szőrtelenítő készítményekért azt követően, hogy a David Beckham futballsztár tar keblű fotója megjelent az újságok címlapján 

 

Rohamra indultak a brit férfiak a különféle szőrtelenítő készítményekért azt követően, hogy a David Beckham futballsztár tar keblű fotója megjelent az újságok címlapján. A kozmetikai cégek csak örültek ennek, hiszen felmérések szerint a korábbinál tízezerrel több szőrtelenítő készítményt adtak el férfiaknak.

A szőrtelen mellkas azonban nem csak Nagy-Britanniában divat, hanem egyre több férfi nyúl borotvához, vagy szőrtelenítő krémhez, esetleg gyantához hazánkban is. Korábban ugyan szinte csak sportolók szőrtelenítették magukat, a jobb eredményeik reményében, aztán a legújabb divatsport, a body buildinget űző férfiak is társultak hozzájuk. Manapság tehát már nem számít kirívó esetnek ez, sőt az ápoltság jelképe lett a szőrtelen mellkas.


Sőt, hogy tovább vigyük a témát: Van, aki férfi létére egész testét leszőrtelenítteti. Egyszerűen kettészakadt a világ a szőrösekre és a csupaszokra. A kérdés csak az: mi a trendi? Szőrösen vagy szőrtelenül. A magazinok egyértelműen a csupasz férfit istenítik.Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[10190]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
Ha érdekel a természetes életmód, a környezetvédelem és az esszenciális olajok világa, vegyél részt Te is egy illatpartyn! /img/hirdetes/2019/okotrend.gif
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x