Alkoss úgy, mint még soha
Címlap / Ajánló / Alkoss úgy, mint még soha

>

Alkoss úgy, mint még soha

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-19

Mind keresünk valamit. Keressük az életben rejlő kreativitást, lényünk kiteljesedését, személyiségünk rejtett, olykor elnyomott részeit. Keressük Önmagunkat.  


A művészet mint tevékenység felszabadítja a bennünk lakozó kreatív energiákat, ezzel elindítva minket az önismeret cifra mintákkal tarkított térképén. A megfelelő alapokkal és kellő felszabadultsággal olyan alkotásokat hozhatunk létre Mi magunk, amelyek nemcsak szemet gyönyörködtetőek, de számunkra egy sokkal mélyebb jelentést is hordoznak: valódi énünket.

Manapság azonban nem könnyű olyan helyet találni, ahol igazán szabadon alkothatunk és emellett komplex módon ismerkedhetünk meg a különböző nézőpontokkal, módszerekkel, technikákkal. Szerencsénkre azonban a Modul Art Academy pontosan ilyen hely. Ha Te is azok közé a felnőttek közé tartozol, akik szeretnének kiteljesedni a kreativitás útján, megélni az alkotás örömét és szeretnék ezt mindennapjaik részévé tenni, akkor megtaláltad a Neked való helyet.

Színvonalas művészeti kurzusainkat kiscsoportos foglalkozásokként tartjuk meg, mivel így figyelembe tudjuk venni a résztvevők egyéni különbségeit és személyre szabott támogatást tudunk nyújtani Mindenkinek. A foglalkozások egyik fő célja az, hogy az összes alkotó gazdagodjon sikerélményekkel, hiszen így az alkotás nyomán keletkező jó érzés pozitív hatással lesz hétköznapi életünkre is.


Ha szeretnél tapasztalatot szerezni kezdőként vagy haladóként olyan területeken, mint a rajz, festészet, illusztráció, kalligráfia, hennafestés, textilművészet és divat, akkor eláruljuk, hogy a Modul Art Academy mindegyikre biztosít lehetőséget. Elismert kortárs képző- és iparművészek segítségével ismerkedhetsz meg a számodra vonzó területtel, méghozzá úgy, hogy csak magadat kell hoznod, az eszközöket az Akadémia adja. Így lehetőséged nyílik együtt lenni önmagaddal.

Ha kedvet kaptál ahhoz, hogy Te is része legyél ennek a kreatív világnak, akkor januárban induló téli kurzusaink csak Rád várnak. Azonban, ha a kreatív én fejlesztését nem neked találták ki, viszont van olyan rokonod, barátod, akiről tudod, hogy szereti a művészeteket és az alkotás örömét, ajándékozz Neki igazi élményt.

Ne feledd! A Modul Art Academy ajándékkártyái különleges és életreszóló ajándékokká válhatnak a karácsonyfa alatt, és a téli kurzusoknak köszönhetően nem is kell sokat várni a művészetekkel való izgalmas találkozásra.

Bővebb információért látogass el a Modul Art Academy oldalára!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 7115 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x