HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-23
Címlap / Ajánló / Hív a havas rengeteg​ - Túrázz az ünnepek alatt is az alfaTourssal!

Hív a havas rengeteg​ - Túrázz az ünnepek alatt is az alfaTourssal!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-23

Képzeld magad hólepte fenyvesek közé, körülötted mindenhol csak a végtelen csillogóan fehér hó. Behatolni ebbe a csodás közegbe, a szabadság és a természetközelség izgalmas élményét nyújtja. Ennek elengedhetetlen kelléke a hótalp. A téli végtelen rengeteg felfedezői teniszütőhöz hasonlatos eszközt rögzítenek a cipőhöz, így közlekednek a sokszor akár méteres hóban.  

 


Segítségével nem merülünk el a mély hóban sem, hiszen a talpaknak köszönhetően a súly nagyobb felületen oszlik el. Ez hasonlít ahhoz a technikához, amit a vékony jégen való biztonságos átkeléshez szoktak használni: célszerűbb hasra fekve közlekedni, mivel így kisebb az esélye, hogy beszakad alattunk a jég, mivel így egész testünkön adjuk át a terhelést. Egy ilyen élmény teljesen más fénybe helyezi a túrázás fogalmát. A havas tájakon sétálva, a fehérbe burkolózott hegycsúcsok és örökzöld erdők látványa felejthetetlen élményt nyújt.


 
Soha ne indulj el télen egyedül! Nyáron akár muris is lehet egy eltévedés, télen viszont végzetes tud lenni egy nem jól felépített kaland. Túrázz csapatban és bízd magadat profi túravezetőkre. Téli kirándulásainkon együtt, csapatban közlekedünk. Túrától függően minimum 2 túravezető segíti a csapatot. Elől és leghátul is vezető segít, hogy senki se tudjon lemorzsolódni. Mindenkire vigyázunk!

Van kedved csatlakozni? Szeretettel várunk

Alacsony Tátra hótalpas túránkra

Semmering hótalpas túránkra
Jasna hótalpas túránkra

Hornyák Szilvia
 
 

(X)
 
 
[613]
spacer


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x