Párkapcsolati krízisek
Címlap / Ajánló / Párkapcsolati krízisek

>

Párkapcsolati krízisek

Forrás: Soter klub
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

Talán csak az egészen kicsi lányok nem éltek még át párkapcsolati válságot - habár ma már az óvodásokban se bízhatunk szerelem terén... Persze az idők régen se jártak másként, nekem például az egyik férfirokonom gyakran említette, hogy már az óvodában is folyton szerelmes volt. Na de nem róla van most szó, hanem mindazokról, akik a nagy lila vagy rózsaszín ködből kijutván azon vették észre magukat, hogy a kapcsolatuk már nem a régi.  

Mit lehet ilyenkor csinálni? Szakítsunk? Váljunk el? Forduljunk párterapeutához? Vagy alkalmazzuk a bevett módszert: veszekedjünk nap mint nap, utána úgyis édes a kibékülés? Na de meddig?

Szakemberek sokasága foglalkozik manapság azokkal, akik eltévedtek kapcsolatuk útvesztőjében. Pszichológusok, mediátorok, szexológusok, papok, lelkészek és lelkésznők tartanak tréninget arról, hogyan éljük át a hétköznapokat, hogyan ne üresedjen ki a szerelmünk. Mindenkinek más módszer válik be, és nem kevesen vannak azok sem, akik nem a tudomány vagy a lélek oldaláról közelítik meg a kérdést, hanem az ezotéria vagy a jóslás segítségét hívják, ha elakadnak az útjukon.

Nekik szól Debreceni Rita - a beregszászi születésű, budapesti - életviteli előadó Párkapcsolati krízisek című előadássorozata, amely február 24-én 17 órakor kezdődik a Soter Klubban.Érzések, érintések, vágy, szerelem, elköteleződés, bizalom, biztonság. Meglódul a fantáziánk, ugye?
Ki ne vágyna arra, hogy megtalálja élete párját, akivel a mindennapi élet nehézségei csak kósza, rossz álomnak tűnnek... De mi van ha mégse?

Nem tudnék előadást tartani a témáról, - mondja Rita - ha nem éltem volna át azokat a kríziseket, melyek egy komoly párkapcsolatban sorozatosan jelentekezhetnek. Éppen ezért sokan fordultak hozzám tanácsért. Volt aki megfogadta, volt aki nem, de a visszajelzések és saját tudásom alapján állítom, hogy a kártya sosem hazudik.

A kártyák olvasása velem született képesség. A cigánykártya használata és a hit a magasabb világban megváltoztatta az életem.

Hiszem, hogy a szellemvilág létezik!
Kezdetektől fogva próbáltam segíteni a körülöttem élő embereknek, de a 2013-as év igazán nehéz volt számomra, ezért tovább kerestem az utamat. Jártam sok tanfolyamra pl: reiki, angyal, agykontroll, Grabovoj. Mindezekből kiderül, hogy az univerzum törvényét több szemszögből is ismerem és alkalmazom. Nem tanácsokat szeretnék adni, inkább a tapasztalataimat osztanám meg mindenkivel, akit érdekelnek az előadásaim.

Krízis
A szó jelentését mindenki ismeri. A Wikipédia szerint a krízis olyan feszült, fájdalmas állapot, mely fenyegetettség, kilátástalanság és elveszettség érzését okozza, magában hordozza a pozitív és a negatív irányba történő változást is, fordulópontot jelent az egyén számára, mely tovább terheli problémamegoldó kapacitását, elégtelenség érzését okozza.

Nincs olyan párkapcsolat, ahol előbb vagy utóbb ne jelentkezne feszültség. Ahol már nincs meg a partnerek között a megfelelő kommunikáció, ott sajnos kialakulhat a krízis. Sok esetben a régen még szeretettel együtt töltött idő átalakul "mindennapi" kényszerkapcsolattá.
Az egymás iránti tolerancia elveszíti a szeretet erejét. Egymást hibáztatjuk. A "mit akarok én?" - "hogyan éled meg te?" - már nem érdekel.

Érdemes-e küzdenünk?
Ténylegesen, küzdenünk kell-e ilyen helyzetben?
Mi krízishelyzetben a teendő?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keressük a válaszokat, és a megtaláljuk a mindenki számára ideális válaszlehetőségeket, 2017 február 24-én a Soter klubban 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7174 ]
spacer


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x