Elmetisztítás hatékonyan
Címlap / Ajánló / Elmetisztítás hatékonyan

>

Elmetisztítás hatékonyan

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-24

Ki vagyok? Honnan jöttem? Mi a dolgom a világban? Merre tartok? Az ember előbb-utóbb felteszi magának ezeket a kérdéseket. Nagyon egyszerű kérdések, a válaszokat sokszor mégsem találjuk… Halmai László, a Hangkapu alapítójának előadása és vezetett gong-meditációja segíthet eligazodni személyiségünk szövevényes labirintusában. 

Halmai László „A fizikai sík hármasságáról”, a személyiség fejlődési állomásairól tart előadást a MOM Kupolatermében február 26-án. Az eseményen egy vezetett gong-meditációt is megtapasztalhatnak a résztvevők.

A személyiség hosszú utat jár be, mire belső integrációs folyamatai eredményeképpen, képes tudatosan a fény felé fordulni. Ez az a spirituális út, amelyen minden lélek elindul, és fejlettsége szerint halad rajta. Az a lélekcsoport, amelyet ma emberiségnek nevezünk, kódolva hordozza magában a fény felé fordulás vágyát.

Ahhoz, hogy ezt a feladatot meg tudja tenni, nagyon sokat kell önmagán munkálkodnia. Ki kell művelnie a személyiséget, amely egy hármasságból áll: a fizikai test az összes energetikai terével, az érzelemtest és a mentális test. Ezeket kell megtanulni uralni.

Ez nagyon komoly, hosszú, sok megpróbáltatással járó út.
A fizikai tér sajátosságai miatt az egyén csak krízishelyzetek mentén képes végigjárni.

A gong a hangokkal és a rezgésekkel tudatalatti szinten gyógyít minket. „Hatékonyan segít abban, hogy a személyiség felismerje önmaga létezésének eredőségét. Segít abban, hogy a ténylegesen nem hozzánk tartozó tudati, energetikai, fizikai mintákat leválasszuk önmagunk teréről, és végre felismerjük, mi is a dolgunk a világban.  A Létező legtisztább megnyilvánulása, a legnagyobb Szentség, áldás, amiben részünk lehet!” – foglalja össze Halmai László a gong-meditáció erejét.HANGKAPU – Halmai László előadása és meditáció
Téma: A fizikai sík hármassága

2017. február 26., 18:00-21:00 óra
MOM Kulturális Központ Kupolaterme (1124 Budapest, Csörsz u. 18.)
Részvételi díj: 5500.- Ft
Jegyek a MOM pénztárában kaphatók
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3676 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x