Négy könyv kicsiknek, cuki rajzokkal, amelyektől elolvadtunk...
Címlap / Ajánló / Négy könyv kicsiknek, cuki rajzokkal, amelyektől elolvadtunk

>

Négy könyv kicsiknek, cuki rajzokkal, amelyektől elolvadtunk

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-02

A 2016-os év sikereiből erőt merítve óriási lelkesedéssel és lendülettel indul neki a Pagony az újévnek. Idén a kicsi és nagy gyerekek egyaránt el lesznek kényeztetve a szerteágazó kínálattal. Régi, kedves sorozatok indulnak újra, nálunk még friss, de kultikus külföldi könyvek jelennek meg, valamint értékes friss magyar szerzők és illusztrátorok munkái mutatkoznak be a Pagony gondozásában. Most négy, egészen kicsiknek szólót mutatunk be ezek közül.  

Már kapható Oliver Jeffers: A pingvin és a kisfiú, valamint a Fent és lent című varázslatos keményfedelűje.

Oliver Jeffers világszerte ismert képeskönyvei már magyarul is elérhetők. A szerző most nyerte el a Bolognában a "Child of Books" díjat, ami a szakma egyik legnagyobb elismerése.


A pingvin és a fiú című könyve 2005-ben nyerte el a Nestlé Smarties Book díj aranyérmét. A könyvből készült animációs film több, mint 40 nemzetközi díjat nyert, kultusza napról napra nő. A két megható könyv segít a gyerekeknek a szeparációs szorongás, a magánytól való félelem feloldásában, a vágyaik kezelésében, valamit a megértés és empatikus érzések formálásában.
A 2-5 éves korosztálynak ajánljuk.

Márciusban kerül a boltokba Berg Judit - Agócs Írisz: Maszat a fodrásznál című, hiánypótló műve.


Maszat visszatér! Berg Judit és Agócs Irisz kultikus töténeteinek sorozata 2017-ben újraindul. Maszat olyan, mint minden kisgyerek: játszótérre megy, vitatkozik a barátaival, barkácsol, utazik, megismerkedik a tanya állataival, dacos, vagy éppen fél a sötéttől.
A legújabb könyvben eljön a tavasz, amit érdemes rövid és friss frizurával köszönteni, ezért a kisfiú fodrászhoz megy. A rövid haj pedig tökéletes az úszáshoz, ezért a második mesében rögtön el is mennek egy uszodába! Persze elsőre nem egyszerű bedugni a fejünket a víz alá, de ha már megszokta, nincs az a kisgyerek, aki ne imádná! Tarts Maszattal, és legyen játék a fodrászat és az úszás!
A könyvet szintén a 2-5 éves korosztálynak ajánljuk.


A szintén már a könyvesboltok polcain lévő, Rotraut Susanne Berner: Szia, Misu! című könyve a legapróbb, 1-3 éves "olvasók" figyelmére számíthat.
 
Rotraut Susanne Berner a német gyerekirodalom egyik legnagyobb sztárja. Misuról, a kisnyusziról szóló kedves, otthonos és frappáns történetei megunhatatlanok az egész család számára, minden pillanatra tartogatnak egy szellemes kis mesét, amely didaxis nélkül rímel a kisgyerekek életére. A Szia, Misu! című kötet négy nyúlfarknyi mesét tartogat nehéz reggelekről, felhőtlen játékról, apás bevásárlásról és a lefekvésről, a megszokottnál több, böngészni való illusztrációval.
A sorozat már megjelent elemei:
Misu, a kisnyuszi
Misu mindenre kíváncsi


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2396 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x