A fittség záloga: kertészkedj, aztán fogyaszd is el a terményt!...
Címlap / Ajánló / A fittség záloga: kertészkedj, aztán fogyaszd is el a terményt!

>

A fittség záloga: kertészkedj, aztán fogyaszd is el a terményt!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-05

Kertészkedni, főzni is örömforrás. Kis helyen is lehet, akár az erkélyen is! Abból főzni pedig, amit saját magunk termeltünk, remek érzés. Most két könyvet ajánlunk ehhez.  

Mel Bartholomew: Kertészkedés 1 négyzetméteren című köknyve bepillantást nyújt az erkélykertszkedés mindennapjaiba.

A ládakertészet egyszerű és elronthatatlan módszer, amivel akár a legkisebb helyen is megtermeszthetjük magunknak kedvenc zöldségeinket, fűszernövényeinket és virágainkat. A különleges talajkeverék minden tápanyagot tartalmaz, amire csak szüksége lehet egy növénynek, emiatt tápszerezni sem kell, ráadásul a talajművelés és a gyomlálás fáradságos műveletét is elfelejthetjük. És a legjobb benne az, hogy kortól, körülményektől és képességektől függetlenül bárkinek, bármikor elérhető közelségbe hozza a kertészkedés élményét.És hogy miként hasznosítsuk szervezetünk számára legkedvezőbben a megtermelt javakat, arra ad tanácsokat a másik ajánlatunk, a Tara Mardigan - Kate Weiler szerzőpáros Fitt konyha című könyve.

Töltsd fel energiaraktáraidat és erősítsd a tested teljes értékű ételekkel! - biztatnak a szerzők.
A sportolók sokszor a számokra helyezik a hangsúlyt. Mennyi a napi kalóriaszükségletük? Milyen legyen a szénhidrátok, a zsírok és a fehérjék százalékos eloszlása? Többségük elfeledkezik arról, hogy a természet alkotta ételek eleve tartalmazzák a megfelelő tápanyagokat és sokkal jobbat tesznek a szervezetnek, mint a laboratóriumi vegyületek.
A Fitt konyha szerzői az egyszerű, energiától duzzadó, egészséges, ötletgazdag és étvágygerjesztő ételek elkészítésére koncentrálnak és elsősorban az összetevőkre összpontosítanak. Arra a kérdésre, hogy miből van az étel, amelyet megeszel, sokkal könnyebb válaszolni, ha azt te magad készíted el, a számodra kedves alapanyagokból.
Azzal, hogy megfogadod a szerzők tanácsait, még nem kell lemondanod a kedvenc ételeidről. Az úgysem működik. Ha figyelsz arra, hogy melyek azok az ételek, amelyek jót tesznek a szervezetednek, egy idő után fokozatosan elveszíted az érdeklődését a kevésbé tápláló ételek iránt.Mindkét ajánlatunk a Bioenergetic Kiadó kiadványa. Bármelyik könyvesboltban kaphatók vagy rendelhetők.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2269 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x