Megszállottság - sírás és nevetés a Mozsárban
Címlap / Ajánló / Megszállottság - sírás és nevetés a Mozsárban

>

Megszállottság - sírás és nevetés a Mozsárban

Forrás: Kortárs PR
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

Három fiatal színésznő és egy nagy ötlet kerül a Mozsárba, de nem törik porrá semmi és senki, csak a gondolatainkat és az érzelmeinket hívják játékba a színésznők hónapról-hónapra kortárs szerzők műveinek színpadra állításával. Az április témája a megszállottság.  

Fodor Annamária, Herczeg Adrienn és Járó Zsuzsa előadássorozata a Mozsár Műhelyben

2017. április 6-án a Kortalan Kortárs előadássorozat új részét mutatják be a Mozsár Műhelyben „Megszállottság” címmel. A három színésznő ötletéből született sorozat áprilisi előadásán Bereményi Géza, Bodor Johanna és Tóth Kriszta írásai hangzanak el. Az est folyamán Szily Nóra kérdéseire válaszol a három színésznő és az előadás vendége, Novák Péter.

Az előadások során olyan kortárs magyar szövegeket visznek színpadra, melyek egyébként talán sosem kerülnének így „terítékre”. Esszéket, novellákat, tárcákat mondanak, énekelnek, sírnak és nevetnek, miközben a képzőművészet, a film és a zene is megjelenik. Minden előadást csak egyetlen egyszer adnak elő a művészek!


Az első felvonásban az eseményre külön, a témában felkért művészek munkáiból összeállított kortárs szövegek feldolgozását láthatjuk. Van köztük olyan iró vagy költő, aki kifejezetten erre az estére ír valamit. Akad olyan is, aki korábban nem publikált művét hozza nyilvánosságra. A második felvonásban Szily Nóra kérdezi az aznapi témáról és sok minden másról a három színésznőt és egy meghívott vendéget.
Áprilisban az előadás hívószava a "MEGSZÁLLOTTSÁG"
Az előadáson elhangzanak Bereményi Géza, Bodor Johanna, és Tóth Kriszta írásai.
Áprilisi vendég: Novák Péter

Kortalan Kortárs – Megszállottság
Április 6. Csütörtök, 19:30 – 21:30
Mozsár MűhelyNyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2066 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x