Kóstolj bele az Egyszülős Központba!
Címlap / Ajánló / Kóstolj bele az Egyszülős Központba!

>

Kóstolj bele az Egyszülős Központba!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Az egyedül nevelő szülők jogászoktól, pszichológusoktól kaphatnak megoldásokat tipikus élethelyzetekre, és megtudhatják, milyen problémák kezelésében segíthet a mediáció.  

Április 2-án elindítja online szolgáltatásait az Egyszülős Központ.   

A Kóstolj bele az Egyszülős Központba! című program valódi ízelítőt ad a Központ induló szolgáltatásaiból (jogi és pszichológiai tanácsadás, mediáció). Az egyedül nevelő szülők jogászoktól, pszichológusoktól kaphatnak megoldásokat tipikus élethelyzetekre, és megtudhatják, milyen problémák kezelésében segíthet a mediáció.


pixabay

Egyes helyzetekhez az Érintések Improvizációs Színpad szakemberei “játsszák vissza” a közönség hangulatait, érzéseit és interakcióit. A délután hasonló élethelyzetben lévő családok ismerkedésére, egy formálódó közösség találkozására is lehetőséget nyújt. Eközben a gyermekeket izgalmas programokkal és koncerttel várjuk az első áprilisi vasárnap délután.

Az esemény időpontja: 2017. április 2., vasárnap, 14:00 - 18:00
Helyszín: La Vida Loft (1095 Budapest, Soroksári út 48., Hungária Malom udvar)
 
A megnyitó 14.15-kor improvizációs jelenetekkel kezdődik, majd a központot a résztvevőkkel együtt Nagy Anna, az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány kuratóriumi elnöke indítja el. 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1577 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x