Budapesti történetek - stand up, de egy kicsit másként
Címlap / Ajánló / Budapesti történetek - stand up, de egy kicsit másként

>

Budapesti történetek - stand up, de egy kicsit másként

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Vérbeli stand-up a 100 szóban a Város, amennyiben a műfajhoz illően humoros, ám mégsem illik a "stand-up"-ok sorába, hiszen kétszereplős, és nemcsak duma, de ének és zene is kíséri az előadást.  

A két Junior Príma díjas színművész, Nagy Dániel Viktor és Szilágyi Csenge tolmácsolásában látható 100 szóban a Város előadás műfajában több történetből összeálló páros stand-up a fővárosról, amelyekben a városlakók mind magukra ismerhetnek és megtalálhatják velük a kapcsolódási pontjaikat. A különleges vizuális technikákkal megtámogatott darab a Budapesti Tavaszi Fesztivál idején látható először a Mozsár Műhely és a Manna Produkció együttműködésében.

Az est középpontjában a városi élet áll. Minden, ami Budapest múltja, jelene, hétköznapjai, éjjele, nappala, fiatalsága, öregsége és százféle közege. A városban élő, legkülönfélébb emberek szólalnak meg az előadókon keresztül. Mindennapi történeteik között van olyan, amit már mi is átéltünk és van olyan is, amiről el sem tudtuk képzelni, hogy létezik.A száz szóban megírt történetekből összeálló előadást a már ismert Száz Szóban Budapest projekt ihlette, amelynek eredeti előadói ragadják most kézen a kíváncsi nézőket és vezetik el őket a város sosem látott szegleteibe. Az érzelmekben gazdag, rendkívül humoros és érzékletes előadásban mindkét művész egyaránt énekel is a próza mellett. Azt mondják, van az az életérzés Budapesten, amit jobb megénekelni, mert a dal többet mond, mint a szavak. Ezt az életérzést pedig biztosan hosszú időre magával viszi a hallgatóság, és mosolyogva látják majd visszaköszönni őket a mindennapjaikban.

Helyszín: Mozsár Műhely (1066 Budapest, Nagymező u. 21.)
Időpont: 2017. április 20., május 5., május 19.
Az előadások 19 órakor kezdődnek.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3247 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x