Emberségek, Angyalságok - Egy hihetetlen könyv a gyermekhospice-ért...
hirdetés
Címlap / Ajánló / Emberségek, Angyalságok - Egy hihetetlen könyv a gyermekhospice-ért

>

Emberségek, Angyalságok - Egy hihetetlen könyv a gyermekhospice-ért

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-31

Minden kezdet egy céllal indul. Lehet önös, lehet önzetlen. A cél: támogatni a gyerek hospice-t, az eltávozókat; és azokat is, akiknek még van esélyük az életre. Ezért íródott meg az Emberségek, Angyalságok című könyv, mely már előrendelhető! 


Rendezvénynaptár
"Hogy ez a könyv megszületett, ahhoz rengeteg unszolás kellett, ezt főként a láthatatlan szárnyasok, akik nem is feltétlenül szárnyasok, vállalták magukra. Így végül egy komoly 47 fős csapat összeállt és egy csodát alkotott, amelynek az ékszereit eddig a visszaszámlálás formájában már láthattátok." - írja  a szerző, Németh M. Kriszita.

 

 
47 angyal, 47 élethelyzet. Átalakulás, Útmutatás, Halál, Remény, Fordulópont, Csoda, Alázat, Elengedés, Vigasz, Szeretet, Hála, Lelki Társ, Belső Gyermek, Hivatás, Megbocsátás, Önmegvalósítás, Hit, Boldogulás...
"Néhány terület a 47 által képviseltből. Mi az egyedi az Emberségek, Angyalságok-ban? Maga a csapat, és a kitűzött cél megvalósításának módja." - áll az ajánlóban. 

A könyv elkészüléséről egy videó is született:

A könyv megvásárolása által, annak teljes hasznával a gyermek hospice-t és olyan gyermekeket támogatnak, akik valamilyen súlyos, többnyire daganatos betegségben szenvednek.

"Mutassuk meg hogy mire képesek az NKM angyalok, mire vagy képes TE!" - áll a felhívásban. 
 
A könyv előrendelhető IDE kattintva! 

  
 
[ 3737 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x