Lehet-e szerelem barátságból halak lány és halak fiú között?...
Címlap / Ajánló / Lehet-e szerelem barátságból halak lány és halak fiú között?

>

Lehet-e szerelem barátságból halak lány és halak fiú között?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

Vasárnap elindult az RTL Klubon és a Facebookon AZ ÉV HOTELE című közönségszavazás, amely lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye. 

 
AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket. 

A nézők pedig a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

Szavazni egy hétig lehet majd a műsorban szereplő két hotel egyikére, illetve a hónap utolsó visszatekintő adását követően az adott hónapban szereplő, A HÓNAP HOTELE címért induló szállodák mindegyikére.

Az első adásban Nikit és Gábort ismerhetjük meg, akik 15 év barátság után döntöttek úgy, hogy egy párként folytatják az életüket és ez a hétvége volt a próbája annak, hogy valóban lehet-e közöttük több mint barátság. Eddig nem volt bátorságuk belevágni a romantikus kapcsolatba és az élet sem könnyítette meg a helyzetüket, hiszen hol egyikük, hol másikuk oldalán tűnt fel valaki, de az sem használt a kapcsolatuk fejlődésének, hogy Gábor saját bevallása szerint sohasem mert kezdeményezni Nikinél. Pedig mindketten a halak csillagjegyben születtek, így horoszkópjuk szerint érzelmileg és szexuálisan is jól kijöttek volna eddig is egymással. Ez az összeillés olyan szilárd alap lehet, amire bátran építkezhetnek. Problémát csak az jelenthet, hogy nem tudják egymást kirángatni kedélyhullámzásaikból. Fontos, hogy érzelmeiket harmonizálni tudják egymással. Horoszkópjuk szerint ellentéteik olyan gyakorlati kérdésekből robbanhatnak ki, amelyikhez egyikük sem ért, de a valóság erre rácáfolt. Az együtt töltött első hétvége és éjszakák nem voltak zökkenőmentesek, hiszen Nikit kissé elbizonytalanította Gábor félszegsége, de egy romantikus pezsgőzés persze csodákra képes… Ha kíváncsi vagy rá, hogy Gábor hogyan vágta ki magát szorult helyzetéből, nézd vissza a műsort az RTL Most!-on. és ne feledd el leadni a szavazatodat, ha még nem voksoltál, a www.facebook.com/azevhotele oldalon.

Májusban a Kis-Balaton környékén kalandozik a műsor Hévíztől Alsópáhokon át Zalakarosig. Az első adásban Niki és Gábor éltük első közös hétvégéjén két hévízi hotelt látogattak meg:

A Danubius Health Spa and Resort Aqua**** egy domb tetejére épült, festői kilátást nyújtva a környék természeti szépségeire és csupán 10 percre van a világhírű Hévízi tótól. Hévíz első „all inclusive” wellness- és gyógy szállodája saját forrásból származó termálvizes medencével rendelkezik és a wellness- illetve a gyógykezelések javarészét is termálvízzel valamint hévízi iszappal végzik. A gyermekbarát hotelben pancsolók, játszótér és folyamatos gyerekprogramok várják a legkisebbeket is.


A Hotel Europa Fit****Suprior a négycsillagos vidéki hotel kategóriában 2014-ben elnyerte a cikk elején említett Év szállodája díjat. A szálloda Hévíz központjában található, pár perces sétára a tótól. A 2014-ben felújított szálloda célja, hogy a legkisebbektől a nagyszülőkig mindenki megtalálja a számítását. A wellness élményen túl a lézercentrumban különböző kezeléseket vehetnek igénybe az ide látogatók, de a gyerekeket is szórakoztató programok és játszóház várja.


Most vasárnap tovább folytatódik a hotelek tesztelése az utazók szemszögéből az RTL Klub-on 13:05-kor AZ ÉV HOTELE című műsorban, amiben ezúttal egy fiatal pár Hanna és Bánk utazik el egy wellness hétvégére, ahol kipróbálják és értékelik is a hoteleket.

Hanna szeretné, ha ezen a hétvégén megkérnék a kezét, de Bánk az ötéves kapcsolatuk ellenére is bizonytalan. Hanna vízöntő, Bánk pedig ikrek, ami azt jelenti, hogy jól megértik egymást, de mindketten hajlamosak a flörtölésre. Ugyan egymás után sorjáznak a meglepetések, de hogy a hétvége lánykéréssel végződik-e, az csak a műsorból derül majd ki.

Továbbra is a Kis-Balaton környékén kalandozunk, így ezúttal két zalakarosi hotelben tölti a hétvégét párunk, melyekre majd szavazni is lehet egy héten át és ezúttal is két wellness hétvége kerül kisorsolásra a kipróbált Hotel Aphrodite**** és Hotel Napfény*** szállodákba. 
 

 
 

Vasárnap az adás alatt már szavazhattok a www.facebook.com/azevhotele oldalon arra a hotelre, ahol szívesebben töltenétek el egy ingyenes wellness hétvégét, de a voksok leadására egy teljes hét áll rendelkezésre. Ezt követően pedig sorsolás és akár Te is kipróbálhatod, hogy milyen a lánykérés egy wellness hétvégén…

Utazzitthon.hu tipp: Ha nyaralásod előtt legalább 2 hónappal lefoglalod a kiválasztott szálláshelyet, nagy esélyed van elcsípni az előfoglalási kedvezményeket!


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 3921 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x