Könnyen megkéri-e egy Ikrek férfi egy Halak nő kezét?
Címlap / Ajánló / Könnyen megkéri-e egy Ikrek férfi egy Halak nő kezét?

>

Könnyen megkéri-e egy Ikrek férfi egy Halak nő kezét?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

A címben idézett kérdés volt egy hétvégén keresztül a legnagyobb dilemma Bánk számára AZ ÉV HOTELE című műsorban vasárnap, amikor Hanna és Bánk egy teljes hétvégét töltött együtt Zalakaros két hotelében.  

A pihenés mellett tesztelték is a hoteleket, hogy ezzel is segítsék AZ ÉV HOTELE közönségszavazást, mely során a nézők választhatják meg szavazataikkal A HÓNAP HOTELÉT, majd AZ ÉV HOTELÉT a www.facebook.com/azevhotele oldalon, ahol az éppen versenyző hotelekbe minden szavazó egy-egy wellness hétvégét nyerhet hétről-hétre.

Összeillik-e a halak nő és az ikrek férfi?

A Halak csillagjegyű Hanna lánykérésre számított a párjával együtt töltött romantikus hétvégén, de ez egy elég bizonytalan kapcsolatnak számít a horoszkóp szerint, hiszen Bánk az Ikrek jegy szülöttje. A felszínes Ikreknek tetszik ugyan a sokrétű érzelemvilágú Halak szülött, de nem biztos, hogy a lelki mélységekbe követni tudja. Az Ikrek a szavak mestere és ezzel eleinte nagyon imponálhat a Halaknak. Az Ikrek kíváncsiságát pedig nem hagyja nyugodni a Halak titokzatossága. Hosszú távon sokszor nem tartós a kapcsolatuk, mert az Ikrek igen szeszélyes tud lenni. Testileg azonban vonzódnak egymáshoz a két csillagjegy szülöttei. Az Ikrek felületes a Halak számára, nem egyeznek az elképzeléseik a házasságot illetően sem.

A műsorban, mintha maga a horoszkóp előrejelzése elevenedett volna meg, hiszen Bánk szép szavakkal, sejtelmes, romantikus meglepetésekkel halmozza el Hannát, de a romantikus vacsorán elsőre csak annyit vetett fel, hogy mi lenne, ha vennének egy közös kisállatot. Ha kíváncsi vagy rá, hogy lány kéréssel végződött-e a hétvége, nézd vissza a műsort az RTL Most!-on.

Szavazz és nyerj wellness hétvégét!

A pár a környék felfedezése mellett két hotelt próbált ki és értékelt a hétvége alatt, melyekre a héten Te is szavazhatsz vasárnapig a www.facebook.com/azevhotele oldalon és megnyerheted a két wellness hétvége egyikét a hotelek egyikébe:
A Hotel Aphrodite**** a Zalakarosi Fürdővel közvetlenül szemben helyezkedik el, de Hanna és Bánk inkább a hotel wellnessét és külső medencéjét próbálta ki. Hozzájárult a hétvége romantikájához a körágyas, szobába épített jakuzzival rendelkező szoba és a házias ételek, melyek közvetlenül a hotelhez tartozó farmról kerülnek az asztalra. További információ>>>
 

  
A Hotel Napfény*** egy könnyed sétára található a Zalakarosi Fürdőtől. A település legrégebbi szállodájához épített modern wellnesst nem csak nappal, hanem éjszaka, romantikus hangulatvilágításban is kipróbálhatta Hanna és Bánk, az étteremben pedig egy gyertyafényes vacsora közben érkezik el a nagy pillanat, ami hogy valóra váltja-e Hanna vágyait, az már csak a vasárnapi adásból derül ki. További információ>>>


  
Vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE szavazás

Most vasárnap tovább folytatódik a hotelek tesztelése az utazók szemszögéből az RTL Klub-on 13:15-kor AZ ÉV HOTELE című műsorban, amiben ezúttal egy ötfős család utazik el egy wellness hétvégére, ahol kipróbálják és értékelik is a hoteleket.
Továbbra is a Kis-Balaton környékén kalandozunk, így ezúttal egy alsópáhoki és egy hévízi hotelben tölti a hétvégét párunk, melyekre majd szavazni is lehet egy héten át és ezúttal is két wellness hétvége kerül kisorsolásra a kipróbált Kolping Hotel**** Spa &Family Resort és Hotel Palace**** szállodákba.


Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.


 
AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket
Szavaz és nyerj hetente wellness hétvégét

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.
 
Utazzitthon.hu tipp: Ünnepi hétvégék közeledtével foglalj legalább 60 nappal korábban és elcsípheted az előfoglalási kedvezményeket! 


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 3772 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x