Öltözködés
Címlap / Ajánló / Öltözködés

>

Öltözködés

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-18

Hogyan öltözködjünk nap, mint nap életkorunknak, alkatunknak és a munkahelyünk vállalati kultúrájának megfelelően? Bizony ez egy igazán nagy kihívás minden nő számára.  

Ha most, e sorok olvasását követően kinyitnád a szekrényedet, egészen biztosan legalább egy zsáknyi olyan ruhát tudnál összegyűjteni, amelyeket szinte sosem hordtál, vagy már sosem fogod újra viselni őket. 
Ruhatárunk időről időre frissítésre szorul, ilyenkor azonban kulcsfontosságú, hogy olyan új darabokat válasszunk vásárláskor - akár szoknyáról, nadrágról, kabátról, blúzról vagy egyéb kiegészítőről legyen szó -, melyek izgalmasan kombinálhatóak a már meglévő darabokkal. Ruhatárad így lesz modern, stílusos és izgalmas!

De hogyan is kezdj hozzá ruhatárad átalakításához? Semmi másra nem lesz szükséged, mint néhány testalkatodhoz illő alapdarabra, és már indulhat is a játék a formákkal, mintákkal, színekkel és kiegészítőkkel!
Azonban a divat világában könnyű elveszni.
Öltözködés című könyvünk azoknak nyújt segítséget, akik nehezen igazodnak el az egymással kombinálható anyagok, szabások, fazonok világában. A könyvből kiderül, hogyan kell megjelenni egy hivatalos eseményen, koktélpartin vagy egy állásinterjún ahhoz, hogy lenyűgözd a jelenlévőket. Praktikus tanácsokkal is gazdagodhatsz, melynek segítségével megtalálhatod a tökéletes harisnyákat, alsóneműket vagy éppen arra kaphatsz választ, mely anyagtípusok illenek össze.
Az Öltözködés című könyv remek segédlet ahhoz, hogy kialakítsd a saját stílusodat, kiselejtezz egy halom sosem használt ruhát a szekrényedből, és minden egyes nap magabiztosan lépj ki az otthonod ajtaján. Tudod, a ruha öltöztet!
És végül a legkedvesebb idézetünk, melyet érdemes megfogadni:
„Öltözködj minden nap úgy, minta a legnagyobb ellenségeddel készülnél találkozni!”
/Coco Channel/

A könyv a Panem Kiadó Tantusz sorozatának újdonsága, 3600 forintért kapható.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2244 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x