Hogyan tegyünk újra harmonikussá egy régi kapcsolatot?
Címlap / Ajánló / Hogyan tegyünk újra harmonikussá egy régi kapcsolatot?

>

Hogyan tegyünk újra harmonikussá egy régi kapcsolatot?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-27

Sok oka lehet annak, hogy újra szeretnénk éleszteni a harmóniát kapcsolatunkban. Egy ilyen elhatározás mögött sok minden húzódhat, akár a hétköznapok monotóniája, a sok elfoglaltság vagy manapság a külföldi munkavállalás is, ami a távolság révén a kapcsolatot is megviselheti, próbára teheti.  

Ilyen vagy hasonló esetben a legfontosabb, az első lépés a felismerés és az elhatározás, hogy tegyünk valamit, hogy változtassunk. De hogy mit, az nem is tűnik olyan egyszerűnek, pedig néhány kézzel fogható ötlettel is sokat tehetünk a harmónia ismételt megteremtése érdekében. Íme néhány egyszerű ötlet, hogy újra olyan legyen a kapcsolatunk, mint régen:

1. Adjunk, hogy kapjunk
Ha élvezni szeretnénk újra azt a harmóniát, amit régen, ha szeretnénk, ha párunk is partner lenne mindebben, akkor előbb legyünk mi figyelmesek vele. Ne arra koncentráljunk, hogy mit nem tett meg a másik a közös boldogság érdekében, hanem azt a kérdést tegyük fel a magunk számára, hogy mit tettünk mi a harmónia újra felélesztése érdekében. Hogy milyen figyelmességgel kedveskedhetünk a párunk számára? Ha nem tudjuk, akkor máris adott az első feladat!

2. Tegyük harmonikusabbá a hétköznapokat is

Ha elmaradtak az olyan közös tevékenységek, amelyek örömet okoztak, akkor itt a legjobb pillanat ezek felelevenítésére. A harmóniát már egy szépen tálalt vacsora, egy közös fürdőzés vagy egy izgalmas fehérnemű is újra megteremtheti.

3. Lépjünk ki a szokásos környezetünkből
Változtassunk bátran! Ha kilépünk a megszokott környezetünkből már az is új helyzetet teremt. Menjünk el egy koncertre, utazzunk el egy hétvégére, vagy sétáljunk egyet kézen fogva egy romantikus helyen.

Jó példa lehet mindenki számára Andrea és Tamás története, akik Tamás négyéves külföldi munkavállalása miatt kerültek távol egymástól, de elhatározták, hogy újra felélesztik a harmóniát kapcsolatukban és a 13. évfordulójukra elutaztak egy hétvégére AZ ÉV HOTELE című műsor vasárnapi adásában az RTL Klub-on. Ha nem láttad az adást és kíváncsi vagy rá, hogy milyen ötletekkel próbáltak újra közel kerülni egymáshoz, akkor nézd vissza a műsort az RTL Most!-on.


Szavazz és nyerj wellness hétvégét!


Júliusban a balatoni hoteleket teszteljük a műsorban és választjuk meg a Ti szavazataitokkal a régió legjobb hotelét. Ezen a héten Andrea, Tamás és két kisgyermekük által meglátogatott és tesztelt tapolcai és tihanyi hotelre szavazhatsz vasárnapig a www.facebook.com/azevhotele oldalon és ezzel megnyerheted a két wellness hétvége egyikét abba a hotelbe, amelyikre szavaztál. Ha szerencséd van, a jövő héten Te is ott pihenhetsz. A két hotel, amelyikre most szavazhatsz:

Hunguest Hotel Pelion**** superior
A szálloda Tapolca központjában, egy négyhektáros parkban áll. A város páratlan hangulatát egykori vulkánok, borszőlőhegyek, gazdag természeti, kulturális programlehetőségek és a város közepén található malomtó adják. A hotel a tapolcai gyógybarlang felett helyezkedik el, melyhez a szállodából közvetlenül fedett folyosón juthatnak el a vendégek. A Hotel Pelion különlegessége, hogy a saját termálvízkút adja a medencék vizét. További információ >>>


Echo Residence – All Suit Hotel
A szálloda Tihany egyik legszebb kilátással rendelkező helyén található. A nyaralópark a parttól mindössze 150 m-re, 9000 négyzetméteres ősfás területen, a Balaton északi partjának egyik legszebb gyöngyszeme. A hotel a Kopaszheg tetejéről tekint le a Balatonra a Yacht Club és a strand felett. A vitorláskikötő a vitorlázás szerelmeseinek, a strand a pihenni vágyóknak nyújt lehetőséget az időtöltésre. További információ >>>


Vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE szavazás

Most vasárnap tovább folytatódik a hotelek tesztelése az utazók szemszögéből az RTL Klub-on 12:30-kor AZ ÉV HOTELE című műsorban, amiben ezúttal ötfős családot ismerhetünk majd meg. A hétvégi utazásnak az ad különös jelentőséget, hogy Ernő 15 év erőgyűjtés után lánykérésre készül. A család először a balatonfenyvesi Fenyves Yacht Clubba, majd a gyenesdiási Wellness Hotel Katalinba látogatnak el. Erre a két hotelre szavazhatsz tehát Te is most vasárnap, az adás kezdetétől jövő hét vasárnap délig a www.facebook.com/azevhotele oldalon és ismét megnyerheted a két wellness hétvége egyikét.Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.


AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

Tippek utazáshoz:

Utazzitthon.hu tipp: Ha nyaralásod előtt legalább 2 hónappal lefoglalod a kiválasztott szálláshelyet, nagy esélyed van elcsípni az előfoglalási kedvezményeket!

Suzuki tipp: Ne felejtsd el ellenőrizni jogosítványod és forgalmid lejáratának dátumát, kellemetlen és bizony költséges is, ha a rendőr veszi hamarabb észre. 

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 1819 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x