HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-22
Címlap / Ajánló / Everness Indián Nyár - zenék az elmélyülés jegyében

Everness Indián Nyár - zenék az elmélyülés jegyében

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-22

Naplemente chill out, spirituális zenék, hangfürdők, szóló és nagyzenekari fellépők - az Everness Indián Nyár idei zenei kínálata felhőtlen szórakozást, feltöltődést és elmélyülést ígér az őszi Balaton partján.  

 

- Az Everness Indián Nyár mindig egy kicsit intimebb, családiasabb hangulatot hoz a júniusi nagyfesztivál után, az önmagunkba és közösségbe feledkezést pedig szerettük volna a zenei palettával is megtámogatni - mondja Klein Csaba, az Everness önismereti és életmód fesztivál igazgatója. - Sok régi arc tűnik majd fel a színpadokon, de mint mindig, idén is fontosnak tartottuk, hogy a kisebb, feltörekvő hazai zenekarok is lehetőséget kapjanak.
 
Tény, az Everness zenei vezetője valamit tudhat, mert szinte minden évben elhoz hozzánk olyan előadókat, akikről még sosem hallottunk, ellenben később rendre jelentős zenei díjakkal térnek haza. 


 
A mostani őszi fesztiválon köszönthetjük az indiai népzenéket feldolgozó The Tapi Projectet, illetve az egzotikus hangszereken világzenét játszó Meybahart. Gozlán Fatima ezúttal egy szóló projekttel érkezik, különböző technikai eszközöket használ saját hangja és hangszerei megszólaltatására. A fesztivál történetében először fúziós jazz muzsika is felcsendül a négytagú JamEmese előadásában. Esténként Naplemente DJ-k fokozzák a Balaton-parti chill out életérzést.
 
A fesztiválozók ezúttal is feltöltődhetnek a gyógyító rezgésekkel, Bársony Bálint Hangutazók produkciója, illetve az orosz Stepan Christanov ad majd hangfürdőt.
 
- Fontosnak tartottuk, hogy egy kicsit szellősebbre vegyük a zenei színpadok programját, több időt adjunk a közönségnek a koncertek befogadására, értelmezésére -mondja a fesztiváligazgató. - Idén az egész fesztivál koncepciójában hangsúlyos szerepet kap az elmélyülés, nem véletlen, hogy a programok jelentős része több napon átvonul, egymásra épül. Törekedtünk rá, hogy a zenei megélésekre is hagyjunk kellő időt és teret.
 
Everness Indián Nyár Fesztivál: 2017. Szeptember 14-17., Alsóörs, Pelso Camping
 
További információ: www.everness.hu
 
Kedvezményes jegyvásárlás: http://www.everness.hu/hu/jegyek  
 
[884]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
Sokan mondják, hogy tökéletes autógumi nem létezik. Ezt azért megcáfolnánk, de tény, hogy minden időjárási viszontagsághoz más-más típus való... tovább >>

 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x