Harmadszorra rendezik meg az EgészségPartot Rubint Rékával...
Címlap / Ajánló / Harmadszorra rendezik meg az EgészségPartot Rubint Rékával és Stahl Judittal Újbudán

>

Harmadszorra rendezik meg az EgészségPartot Rubint Rékával és Stahl Judittal Újbudán

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Nem mindennapi eseménnyel várja az érdeklődőket Újbuda és a Király Nóra által alapított Fiatal Családosok Klubja szeptember 24-én, a III. Újbudai EgészségPartot ugyanis idén is megrendezik a XI. kerületi Feneketlen-tó mellett. Két sztárvendég is szórakoztatja a vendégeket: Rubint Réka mozgatja meg a tömeget, Stahl Judit pedig egészséges ám finom ételeket készít.  

Különböző egészséggel kapcsolatos programok színesítik a III. Újbudai EgészségPartot szeptember 24-én 10.00 és 19.00 között, amelyet a nagy érdeklődésre való tekintettel már harmadszor rendeznek meg. Családi programokkal, tanácsokkal, szűrővizsgálatokkal, dietetikával, életmód-vezetési tanácsokkal, kézműves foglalkozásokkal, a Feneketlen-tó körüli futóversennyel és ismert fellépőkkel készülnek a szervezők. Ezúttal Rubint Réka mozgatja át a család apraja-nagyját, Stahl Judit pedig finomabbnál finomabb és egyben egészséges ételeket készít. Az esemény fővédnökei Dr. Simicskó István, honvédelmi miniszter; Dr. Hoffmann Tamás, Újbuda polgármestere, védnökei pedig Király Nóra és Dr. Molnár László, Újbuda alpolgármesterei.
 
A szeptember 24-i III. Újbudai EgészségPart rendezvény beharangozó sajtótájékoztatóján az egészséges étkezés fontosságára hívta fel a figyelmet Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, Király Nóra a FICSAK elnöke, Stahl Judit televíziós műsorvezető, valamint Dr. Balsai Tamás fogorvos. A sajtóesemény szereplői egy ételkülönlegességet is elkészíttettek, bizonyítva azt: egészségesen sütni, főzni nem követel komolyabb konyhai előkészületeket.
 

A Fiatal Családosok Klubja egyik törekvése, hogy ösztönözze a családokat a helyes táplálkozásra. A mai budapesti sajtótájékoztatón – amelyen egészséges palacsintát és lekvárt készítettek közösen a résztvevők – az is kiderült, hogy a fenséges falatokról nem kell lemondanunk akkor sem, ha diétázunk, vagy a gyermekeinket szeretnénk helyes útra terelni.
 
„Nagyon fontosnak tartom, hogy a család nagy hangsúlyt fektessen a tudatos táplálkozásra, hiszen úgy lesz a gyermekből egészséges felnőtt, ha már egészen kicsi kortól kezdve odafigyelünk arra, hogy mit eszik. A kormányzat úgy tud ebbe az edukatív munkába bekapcsolódni, hogy amikor a gyermekeink a közétkeztetésben vesznek részt, akkor is megfelelő ételekkel találkozzanak, az iskolai büfékben is ilyen ételeket kapjanak. Így tudatosabb, egészségesebb felnőttek válhatnak belőlük, akik a gyermekeiket is erre a tudatosságra nevelik majd” – erről Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár beszélt a sajtótájékoztatón.
 
Király Nóra, a FICSAK alapítója arról szólt, hogy szeptember 24-én, az Újbudai EgészségPartot idén harmadszorra is megrendezi Újbuda a Fiatal Családosok Klubjával együttműködve a XI. kerületi Feneketlen-tó mellett. Két sztárvendég is szórakoztatja a vendégeket: Stahl Judit egészséges és finom ételeket készít, Rubint Réka pedig megmozgatja a tömeget. Különböző, a helyes életmóddal kapcsolatos családi programokkal, szűrővizsgálatokkal, dietetikával, életmód-vezetési tanácsokkal, kézműves foglalkozásokkal, a Feneketlen-tó körüli futóversennyel és ismert fellépőkkel készülnek a szervezők 
Stahl Judit is az egészséges étkezés támogatójaként hozzátette: „Nagyon örülök a rendezvénynek, mert minden eseményt fontosnak tartok, amely az egészséges táplálkozás fontosságára hívja fel a figyelmet. Gyors, egyszerű tízóraikkal és uzsonnákkal készülök az EgészségPartra, amelyek sok zöldséget és gyümölcsöt tartalmaznak. Ezeket gyerekek és felnőttek egyaránt magukkal vihetik napközben. Sajnos itthon nagyon kevés zöldséget-gyümölcsöt esznek az emberek, pedig fontos lenne, hogy ezekből álljon a napi táplálkozás nagy része. Miért? Mert a betegségek legalább 30%-a megelőzhető lenne a helyes étkezéssel. Hiszen egy autó sem tud jól gurulni, ha vacak üzemanyaggal tankolják tele. Készülök még egy meglepetéssel: szeretnék megmutatni egy könnyen megtanulható módszert, amellyel mindenki két perc alatt megjegyezheti, miként étkezhet egészségesen.”
 
A rendezvény egyik fő támogatója Dr. Balsai Tamás, a Perfect Smile fogászati rendelő tulajdonosa fogászati vonatkozásban szólt az egészséges táplálkozásról. „Huszonöt éves praxisom alatt megtanultam, hogy hiába dolgozik egy fogorvos, és hiába tanítja jó fogmosásra a páciensét, ha ez nem párosul megfelelő táplálkozással, akkor folyamatos küzdelmet folytatunk. Aktív szülőként gyakran előfordult velem, hogy a gyermekeimnek el kellett magyaráznom, miért nem eszünk édességeket, legfeljebb rágógumit.”
 

A III. Újbudai EgészségPartot szeptember 24-én, a Feneketlen-tó mellett szervezik meg, ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.
 
Színpadi programok: 
 
10:00-10:05 A rendezvény nyitása
10:05-10:40 Ringató
10.40-11.00 Köszöntő (Dr. Simicskó István, Dr. Hoffmann Tamás, Király Nóra)
11:00-12:00 Alakreform edzés Rubint Rékával
12:00-12:30 Futóverseny eredményhirdetése (Az első három korosztály díjátadója)
12:30-12:45 Egészségünkért 5 percben I. (Swiss Prémium Egészségközpont)
13:00-13:30 Vásároljunk okosan (Dietetikus hallgatók direkt játéka, bevásárlás)
13:30- 13:45 Egészségünkért 5 percben II. (Swiss Prémium Egészségközpont)
14:45-15:10 Rock’n’Magic
15:15-15:30 Futóverseny eredményhirdetése II.
15:30-16:15 Kolompos együttes
16:15-17:00 Stahl Judit 
17.00-17:30 Ünnepélyes Díjátadók
17:30-18:15 Farkasházi Réka és a Tintanyúl
18:15-19:00 Band of Streets
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1739 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x