Az Everness Fesztivál idén is várja vendégeit a béke szigetére...
Címlap / Ajánló / Az Everness Fesztivál idén is várja vendégeit a béke szigetére

>

Az Everness Fesztivál idén is várja vendégeit a béke szigetére

Forrás: everness.hu
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

Idén hatodik alkalommal nyitja meg kapuit hazánk legnagyobb életmódfesztiválja, az Everness. Közel 20 színpadon mozgás, tánc és zenei programok váltják majd egymást, emellett pedig számtalan előadás, workshop biztosítja az igazi Everness-hangulatot.  

2018-ban június 20-25 között fogunk találkozni Alsóörsön, a Balaton partján megrendezésre kerülő Evernessen, a tudatosság fesztiválján. Ez a hét ismételten arról fog szólni, hogy többedmagaddal megtaláld belső éned, a saját helyedet a világban. Mindezt színes programokkal, különlegesebbnél különlegesebb zenékkel és olyan fantasztikus gasztronómiai csodákkal, amelyek az átlagos hétköznapjainkban egyáltalán nem szerepelnek.

 
Az előadásokon most is - ahogyan azt már megszokhattuk - külföldi és hazai előadók, valamint spirituális tanítók fognak mesélni nekünk saját tapasztalataikról és az általuk megtett útról. Mindemellett a család fókusza is előtérbe helyeződik, ugyanis külön kis sziget várja a gyerekeket, valamint a családosokat is megszámlálhatatlan színes programmal.
 
Ez alatt az öt nap alatt megszokásainktól mentesen tapasztalhatjuk meg önmagunkat és olyan technikákat tanulhatunk és sajátíthatunk el, amelyekkel már lehetőségként élhetjük meg az életet. 
 
Töltődj, pihenj, bulizz és emelkedj egyszerre!
A fesztiválra már lehet jegyeket vásárolni, ami azért is izgalmas már most, mert óriási kedvezményeket tudhatsz magadénak. Minél előbb veszed meg a fesztiválra a jegyet, annál olcsóbban jössz ki, ráadásul még ajándékutalványokra is válthatod őket. Keresd fel az Everness hivatalos linkjét és tekintsd meg, hogy számodra melyik opció lenne a legkézenfekvőbb!
 
Találkozzunk június 20-25 között Alsóörsön a tudatosság fesztiválján! Addig még úgyis beszámolunk a fejleményekről, de nem árt, ha már most elkezded szervezni ezt a fantasztikus öt napot!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1390 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x