Róka, cica, boszorkány - a Pagony kiadó legtündéribb újdonságaiból...
Címlap / Ajánló / Róka, cica, boszorkány - a Pagony kiadó legtündéribb újdonságaiból válogattunk

>

Róka, cica, boszorkány - a Pagony kiadó legtündéribb újdonságaiból válogattunk

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

Kiss Judit Ágnes - akit meg is interjúvoltunk új meséjével kapcsolatban - a Babarókáról és a Mamarókáról írt, Harcos Bálint pedig a Boszorkánycicáról. Ezt akár azonnal meg is hallgathatod!  

A Babaróka és Mamaróka története annyira bájos, - ide kattintva meg is hallgathatod - a rajzok pedig olyan "azonnal hazavivősek", hogy az új kínálatból azonnal kiemeltük ezt a kis könyvet, nem is bántuk meg. 

Kiss Judit Ágnest, a szerzőt, azonnal meg is kérdeztük róla, hogy jött az ötlet, és van-e köze a meséhez Violának, a kislányának. 

Miért pont róka? Van ennek valami oka? 
 
A rókákat az IKEÁ-ban találtuk, egy nagy karjában egy kicsit. Viola talán még újszülött volt akkor. Ahogy nőtt, egyre többet jelentett neki Mamaróka és Babaróka. Kétévesen kezdett szerepjátékozni velük, újrajátszani a mi történeteinket. Sokszor úgy, ahogy megtörtént, sokszor javított kiadásban. Így dolgozta fel a konfliktusainkat. A könyv meséi mind megestek velünk, ha nem is szóról szóra.
 
 
Kiknek ajánlod ezt a mesekönyvet - és kiknek végképp nem!

Azoknak ajánlom a könyvet, akiknek óvodás korú gyerekük van, és nem minden tökéletes és rózsaszín, de hisznek abban, hogy bármit meg lehet beszélni.
És semmiképp nem ajánlom azoknak, akik szeretnék magukat tökéletesnek látni a tükörben. Vagy a gyerekük szemében.


A másik meséskönyv, amely cicabarátként megragadott bennünket, a Boszoránycica című verses mese. Itt-ott biceg ugyan a versláb, de a történet olyan aranyosan csavaros, annyira cicás - banyás, sőt itt-ott kicsit varázsosan ezoterikus, csajosan állatmentős, hogy még felnőtteknek is érdemes egyszer végighallgatni Harcos Bálint írását. Mindkét könyv kapható a Pagony kiadónál, valamint a nagy könyvesboltokban. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 1600 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x