Köss ki a Kikötő PLACC-on!
Címlap / Ajánló / Köss ki a Kikötő PLACC-on!

>

Köss ki a Kikötő PLACC-on!

Forrás: Divat Placc
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-25

Balatonfűzfőn kezdődik a nyaralás. A fővárosban már jól ismert PLACC programsorozat legújabb testvére a Kikötő PLACC Balatonfűzfőn startol május 18-án, hogy utána minden héten csütörtöktől vasárnapig adjon helyet a kézműves, minőségi termékeknek, elérhető áron.  

Balatonfűzfőn, a főút mellett, egy csodálatos sarki telken, a pünkösdi 4 napban startol a Kikötő PLACC, amely a szervezők szándéka szerint egy közösségi csodakert lesz, ahol lehet jókat enni-inni, megpihenni, magyar termelőktől vásárolni. A korábbi rendezvényekről jól ismert dizájn sarkon pedig magyar tervezőkkel, kiállítókkal lehet találkozni, rég áhított kincseikre lelni.A vendéglátói részt a Food Truck Show csapata alkotja, akiknek jóvoltából hétről hétre változatos food truck-ek hajtanak majd be a kertbe izgalmasabbnál izgalmasabb falatokkal nyűgözve le a piacozás szerelmeseit.

A Kikötő PLACC a kezdeti időben csütörtöktől vasárnapig tart nyitva, reggeltől estig. A főszezonban azonban elképzelhető, hogy már egész héten tárt kapukkal várják a látogatókat! A szervezők a balatoni közönséggel is szeretnék megismertetni színes és extra minőségű piacukat, amely egyfajta pihenőhelyként is funkcionál majd.
Császári Flóra, a PLACC rendezvénysorozat megálmodójának és társainak célja, hogy a Balatonra látogatók a nyaralásukhoz szükséges élelmiszereket már közvetlenül a minőségi termelőktől tudják megvásárolni, azaz a Kikötő PLACC legyen az első állomás.
A pünkösdi nyitóhétvégén kivételesen péntektől hétfőig várják az érdeklődőket, a gyerekkel érkezőknek sem kell aggódniuk, az apróságokat gyerek játszósarok várja, és természetesen ez is, mint minden PLACC, kutyabarát! :)

A rendezvényre a belépés ingyenes.

Kiállítói feltételek: https://www.facebook.com/notes/kikötő-placc/kiállítói-feltételek-kikötő-placc/2145630348798394/
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1985 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x