Mit tehet a szülő, hogy gyermekét közelebb vigye álmai megvalósításához?...
Címlap / Ajánló / Mit tehet a szülő, hogy gyermekét közelebb vigye álmai megvalósításához?

>

Mit tehet a szülő, hogy gyermekét közelebb vigye álmai megvalósításához?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-20

Minden szülő a legjobbat akarja gyermekének, így amikor a gyerekek a pályaválasztás felé kacsingatnak, az szülők azonnal tudják minek kellene lennie annak a gyereknek. De vajon jól van ez így?  

Te emlékszel például mi szerettél volna lenni gyermekként? Orvos, színész, énekes esetleg vasutas? És azt fel tudod idézni, mennyire befolyásoltak szüleid a jelenlegi szakmád kiválasztásában? Az lettél, ami gyermekként szerették volna, hogy legyél? Itt fel is vetődik egy fontos kérdés: vajon jó-e, ha szüleink beleavatkoznak jövőnk tervezésébe. Szakértők szerint a család terelgetése pozitív hatással lehet a gyermekek jövőjére, de csak egy bizonyos szintig. Terelgetni lehet, befolyásolni és irányítani nem célszerű.

Itt van néhány jó tanács, hogyan lehet a gyermekünk álmát tudatossá tenni:
  1. A legfontosabb, hogy kiderítsük mit szeretne gyermekünk. Ez lehet bármi, támogassuk benne, a lényeg, hogy neki aktívan kell közreműködnie, motiváljuk. Mondjuk el neki, hogy hozzon haza jó jegyeket az iskolából, hiszen akkor még közelebb kerülhet ehhez az álomhoz.
  2. Derítsük ki, miért szeretné éppen azt az álmot megvalósítani, mi gyermekünk indíttatása. Bátran kérdezzük meg tőle, hogy érezné magát, ha ez az álom megvalósulhatna.
  3. Ha a gyerek válasza pozitív és látjuk rajta, hogy eldöntötte az álomból valóságot szeretne, akkor nekünk szülőknek nincs más dolgunk, mint támogatni, ameddig ez a vízió a szeme előtt lebeg. Biztatni őt, hogy igenis képzelje magát egy énekes, egy színész, egy orvos vagy egy szállodaigazgató helyébe, lássa magát ezekben a szerepekben, akár nap, mint nap.

Az ÉV HOTELE múlt heti adásának legkisebb szereplője: a 10 éves Hegedűs Gabi kicsi kora óta sziklaszilárdan állítja; ha felnő, akkor szállodaigazgató lesz. Szülei: Gábor és Mónika, akiket a műsor korábbi adásából megismerhettek támogatják fiúkat döntésében.

Fiamat érdekli minden, ami egy szállodában és annak kulisszái mögött történik, tavaly ezért is indult egy gyereknap alkalmából kiírt versenyen, ami egy három napos szállodaigazgatói poszttal járt volna, de hajszál híján sajnos lecsúszott róla” – mondta el Gabi édesanyja múlt hét vasárnap a műsorban.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy Pataki Zitának, a műsor háziasszonyának hogyan sikerült Gabit bevezetni a kulisszák mögé a szállodaigazgatók segítségével, és hogy hogyan érezte magát a Hegedűs család a hétvégén, akkor nézd vissza az adást az RTL Most!-on.

Szavazz és nyerj egy wellness hétvégét

Ha megnézted a múlt heti adást, akkor biztosan tudod melyik szálloda tetszik neked jobban. Ne habozz! Szavazz a www.facebook.com/azevhotele oldalon vasárnap délig. Hiszen a szavazók közül kerül ki az a szerencsés nyertes, aki egy felejthetetlen wellness hétvégét tölthet el abban a szállodában, ahova voksát leadta.

Íme a két szálloda, ami közül választhatsz:

Hotel Aurum****
A szálloda az Alföld legismertebb fürdővárosában Hajdúszoboszlón található. A hotel közvetlenül a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum szomszédságában helyezkedik el az üzletekkel, kávézókkal, palacsintázókkal tarkított kellemes hangulatú Mátyás király sétányon. Az egyedi tervezésű négycsillagos wellness szálloda elegáns és letisztult. Hotel Aurum**** a vendégek számára wellness részleget és termál centrumot is kínál. Gyógyászati részlegén állandó orvosi ügyelet mellett, TB által támogatott gyógykezelés is igénybe vehető. Az étteremben a reform és a hagyományos magyar konyhára jellemző ízeket próbálhatjuk ki.
További részletek: ITT


Hotel Kumánia*** superior
A Hotel Kumánia a Nagykunság szívében: Kisújszállásán csendes, nyugodt környezetben a város központjától pár perc sétára fekszik. A szálloda közvetlen összeköttetésben áll a Kumánia Gyógy- és Strandfürdővel, így a vendégek akár egy köntösben és papucsban is átsétálhatnak a fürdőbe. A családias hangulatú barátságos hotel számos szolgáltatást kínál az ideérkező vendégek számára. Ha itt szállsz meg, akkor nem csak, hogy ingyenes használhatod a fürdőt, de remek
kunsági ételeket kóstolhatsz meg, vagy akár nyeregbe is pattanhatsz, hogy felfedezd a környéket két keréken.
További részletek: ITT


 

Vasárnap 12:30-kor folytatódik tovább a tesztelés az RTL Klub-on AZ ÉV HOTELE műsorban

Az alföldi régió utolsó két szállodáját mutatja majd be Pataki Zita és a fiatal anyuka, Rami, párjával, Szabival. A fiatalok egy családegyesítő hétvégére indulnak majd. Rami és Szabi három éve alkotnak egy párt. Kapcsolatuk érdekessége, hogy mindkettőjüknek van már egy 5 és egy 6 éves gyermekük: a tündéri Elena és a varázslatos Szófia. Emiatt a kapcsolatuk nem mindig fenékig tejfel, annak ellenére, hogy a két kislány rajong egymásért és megvan köztük az összhang. Vajon mennyire sikerül majd a párnak a lányokkal elfogadtatni tervüket? Illetve egyáltalán mi a terve a jövőre nézve Raminak és Szabinak, ami a lányok életére is hatással lehet? Ez csakis a jövő heti adásból derül majd ki.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül
AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar
Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.


 
AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért
versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét
nyerhetnek, akik szavaznak.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1453 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x