Női intim testrészek lenyomatai rúzzsal és akvarellel - meglepő...
Címlap / Ajánló / Női intim testrészek lenyomatai rúzzsal és akvarellel - meglepő kiállítás a Klauzál13-ban

>

Női intim testrészek lenyomatai rúzzsal és akvarellel - meglepő kiállítás a Klauzál13-ban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Davide Di Votti első HER… című kiállítása Budapesten a Klauzál13 könyvesbolt és kortárs galériában debütál június 21-én. A kiállítást Novák Angéla nyitja meg, aki maga is modellje volt az intim lenyomatokat bemutató művésznek. A kiállítás része a Pride Fesztivál programjának is.  

 

A HER… kiállítási anyagában transgender és születetten női modellek intim testlenyomatait (konkrétan szeméremajkakét) láthatják az érdeklődők Davide di Votti magyar művész első Budapesten megrendezésre kerülő kiállításán.

„A kiállítást a genderizmus témakörében készítettem és az anyag összeállításakor kiemelt figyelmet kapott a transgender közösség, mivel a kiállítás bekerült a Pride Fesztivál programjába is. Hiszem, hogy vannak olyan témák, amikről beszélni kell, mert úgy talán közelebb jutunk a megértéshez és az elfogadáshoz is. Ilyen téma a genderváltás is.” 


A kiállítást Novák Angéla előadóművész nyitja meg, aki maga is modell. A már magában is meghökkentő koncepcióban közreműködő transznemű, leszbikus és heteroszexuális nők maguk is szerves részei voltak a koncepciónak, s egy-egy kép személyre szabottan a modelleknek készült.

A kiállítás június 6 és július 10 között a Klauzál13 galériában nézhető meg. A hivatalos megnyitó június 21-én 18:00-kor lesz.


 
Budapest - és korábban Berlin - után a "punci kiállítás" következő állomása Belgrád lesz.

Fotó: Klug Viktor
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2553 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x