Új apuka, új anyuka a gyerek életében. Hogyan csináljuk?...
Címlap / Ajánló / Új apuka, új anyuka a gyerek életében. Hogyan csináljuk?

>

Új apuka, új anyuka a gyerek életében. Hogyan csináljuk?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

Egyáltalán mikor és hogyan érdemes gyermekünknek bemutatni új párkapcsolatunkat? Mit mondjunk majd neki, ki ő? Hogyan szólítsa majd az új párunkat? Mi a helyzet, ha nem tudja elfogadni?  

Komoly kérdések ezek, annál is inkább, mert statisztikai adatok szerint – bár már sokkal jobb a helyzet mint, korábban – Magyarországon továbbra is a házasságok több, mint fele válással végződik. Az elszakadás a szülőket is megviseli, hát még a gyerekeket. A válás feldolgozása akár hónapokig, sőt évekig is eltarthat.

Most adunk néhány tippet, hogy mutassuk be új párunkat gyerekeinknek:
  • Az új kapcsolatról fokozatosan érdemes beszélni gyerekünkkel, így talán könnyebb lesz az első találkozás.
  • A legjobb, ha először semlegesen helyen találkoznak. Lehet ez külső program, állatkert, vidámpark vagy épp egy játszótér.
  • Pszichológusok szerint a gyermek semmi esetre se nevezze apának vagy anyának a szülő új párját!
  • Mindig legyünk őszinték és türelmesek a picikkel!
  • Ne várjuk el, hogy azonnal szeresse új partnerünket.

A gyermekpszichológusok tapasztalatai szerint, ha ezeket betartjuk, akkor a gyerek sokkal könnyebben elfogadja az új partnert, és akár idővel még kötődni is fog érzelmileg az új apukához/anyukához. Persze ez egy nagyon hosszadalmas folyamat rengeteg megpróbáltatással.

Ilyen könnyűnek korántsem mondható feladat megoldásán dolgozik a múlt hét vasárnap bemutatott AZ ÉV HOTLE című televíziós műsor két főszereplője: Rami és Szabi. A fiatalok mindketten szülők már, mindketten elváltak, sőt mindkettőjüknek van egy ötéves kislányuk: Szofi és Elena. A hétvégére családegyesítés céljából érkeztek, ha lemaradtál volna izgalmakkal teli hétvégéjükről és a nagy bejelentésről, akkor nézd vissza a műsort az RTL Most!-on.


Szavazz és nyerj egy wellness hétvégét

Ha már tudod melyik szálloda tetszik jobban, akkor nincs más dolgod, mint szavazni a www.facebook.com/azevhotele oldalon vasárnap délig. Hogy miért? Mert, ha szavazol, akkor akár nyerhetsz is egy felejthetetlen wellness hétvégét, abba a hotelbe, ahová a voksodat leadtad.

Ezen a héten az alábbi két szálloda közül választhatsz:

Four Points by Sheraton****

A Four Points by Sheraton**** Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont a város központjához közel nagyjából 15 perc sétára található. Egy olyan szálloda, ahol az elegancia és az üzlet találkozik. S habár a szálloda elsősorban konferencia és rendezvényhotel, egy család is kifejezetten jól érezheti magát a hotelben. A szálloda gasztronómia stílusára egyszerre jellemző a modern és klasszikus vonal, hiszen épít a hagyományokra, ugyanakkor szakít is velük. Ha itt jársz, érdemes megkóstolnod a steakeket, az a fő specialitásuk! Kiemelendő még a hotel legfelső szintén kialakított wellness részleg, ahol úszómedence, jacuzzi, szanuák és gőzfürdő segíti a testi-lelki ellazulást egy nehéz fárasztó hét után.
További részletek: ITT


 

Aquaticum Debrecen Termal & Wellness Hotel****
A szálloda Debrecen egyik legszebb részén, csodálatos természeti környezetben a Nagyerdőben fekszik. A hotelben egyszerre érzi az ember az erdei szállodák pihentető nyugalmát és a pulzáló városi szálloda kényelmét. Az Aquaticum Debrecen Termal & Wellness Hotel****, egy olyan hely, ahol rengeteg wellness élménnyel gazdagodhat az egész család. Szaunavilággal kibővült termálfürdő, mediterrán növényvilággal rendelkező élményfürdő, strandfürdő és gyógyászati részleg, a gyerekeknek szóló szolgáltatásokról, mint pl. a gyerekmasszázsról nem is beszélve. S mindezt elérhetjük a közvetlenül a hotelből, csupán egy papucs és köntös kell hozzá.
További részletek: ITT

Itt szavazhatsz: www.facebook.com/azevhotele


Utoljára szavazhatsz vasárnap az alföldi hotelekre

Az ÉV HOTELE című műsor most vasárnap 12:00-kor az RTL Klubbon egy összefoglaló adással jelentkezik majd. Pataki Zita és tesztelői befejezték az alföldi régió felfedezését, összesen hat szállodát próbáltak ki és teszteltek le. Jártak a debreceni Malom Hotelben****, a makói Grand Hotel Gloriusban****, felfedezték a hajdúszoboszlói Hotel Aurumot****, lazítottak a kisújszállási Hotel Kumánia*** superiorban, pihentek Four Points by Sheratonban**** és az Aquaticum Debrecen Termal & Wellness Hotelben****. Ha nem láttad valamelyik hotelt vagy az utolsó szavazás előtt szeretnéd a régióból AZ ÉV HOTELE címért indulókat újra megnézni, akkor mindenképpen kapcsolj most vasárnap 12:00-kor az RTL Klubra!

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül
AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.


 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a
lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2213 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x