Önvallomás - avagy mese az Adrián
Címlap / Ajánló / Önvallomás - avagy mese az Adrián

>

Önvallomás - avagy mese az Adrián

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-23

Az a helyzet, hogy én magam sosem szerettem a táborokat. Már a suliban is ki voltam akadva, hogy mások osztják be az időmet, kelni kell, pocsék a kaja, és kötelező a program. (Egyetlen klassz dolgot köszönhetek életemben tábornak, Lesch Éva barátságát.) Az ezós táboroktól is sikítófrászt kaptam - sok lila ember, akik vagy a saját egójuktól nem látják egymást, vagy valami gurun csüggnek, követik őt mint a birkák. Én egyiket se akartam sosem. Most mégis?  

Hogy mi változott meg? Semmi!

Az efféle táborokat továbbra sem csípem, és kizárt dolog, hogy ilyesmit szervezzek. De olyat nagy örömmel, amiben nincsenek kötelező pontok, minden választható. Minden élmény és önismereti játék "élés közben" történik, és a táborban kapott feladatod csupa olyan dologból áll, amit egyébként is csinálnál, csak most tőlem egy másik nézőpontot kapsz minden napra.

kép: sutivan.hu

Jelképekkel fogunk dolgozni - mégpedig nem csak a kártyák, az asztrológiai jegyek jelképeivel, hanem azokkal is, amelyekkel te magad találkozol.

Bogyó Erzsébettel minden nap csikungozni fogunk, nagyon sokat leszünk a tengernél, úszunk, játszunk, várost nézünk, beszélgetünk.

Mégis lesz eredmény - egy csodálatos füzet az útról, rólad, a mesédről, a belsőleg megélt és a külső kalandokról. Örök élmény és örök emlék ...

Én nagyon készülök már ...

... ja, és nem lesz pocsék menzakaja valami útmenti étteremben! Főzni fognak nekünk, mégpedig minőségi vega kaját, a legjobb alapanyagokból. Dharmista Dasi lesz a szakácsunk -akit a tévében már egy csomószor láthattál.

kép: vegatabor.hu

Tudod, én nem vagyok vega - és nem baj, ha te sem vagy az. Senki nem fog bántani, ha eszel húst közben - bárhol megteheted a programok közben, vagy a kényelmes szállásodon. A tábor díjában viszont ez a fantasztikus vega kaja van benne.

Szóval ha akarsz nagyon szép helyen pihenni, fontos neked az önismeret, de nem a gurukat követő, vagy a nagyon lila módon, hanem úgy, ahogy az életet éled, a maga boldog, teljes napjaival, akkor ez a te táborod lesz.

kép: sutivan.hu

Még fogok írni róla, mert nagyon készülök!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1859 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x