Házasság nélkül is lehetünk boldogok?
Címlap / Ajánló / Házasság nélkül is lehetünk boldogok?

>

Házasság nélkül is lehetünk boldogok?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-10

Persze, ha ezt dédnagyanyáink, ükanyáink hallanák, akkor talán megbotránkoznának, hiszen az ő idöjükben, szinte elképzelhetetlen volt, hogy együtt éljenek valakivel a frigy szentesítése nélkül. Azóta nagyot fordult a világ. A fiatalok zöme azt gondolja: "Nem kell ahhoz sem esküvő, sem papír, hogy tudjuk Ő az igazi és vele szeretnénk leélni az életünket. Ez azt jelenti, hogy manapság valóban az élettársi kapcsolat lett az új "házasság"?  

Íme két magyarázat arra, hogy miért nem ragaszkodik a fiatalok egy része a házassághoz:

- Sokan félnek. Negatív szülői minták, barátok, családban történt válások mind-mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a fiatalokban elinduljanak a házasság iránti ellenérzések. „Na én ezt a hibát, mint a szüleim nem követem el. Mekkora cécó volt nekik a válás. Egyszerűbb, ha nincs az a bizonyos papír.” – gondolják néhányan.

- Nem akarnak elköteleződni, félnek a felelősségtől. Bizony, ez is benne van a pakliban. A házassággal a kapcsolat egy magasabb szintre emelkedik, a felelőség is nagyobb, s onnantól kezdve már nem csak magamért, de a páromért is sokkal nagyobb felelősséggel tartozom. S lássuk be – pláne mióta ennyire felgyorsult és nyitottá vált a világ - kevesen tudnak megbirkózni a jóban-rosszban, holtodiglan-holtomiglan ígéretekkel...

Talán egyszerűbb, talán könnyebb, talán a felelősség fel nem vállalása miatt, de a statisztikák szerint is egyre többen élnek csupán élettársi kapcsolatban. Ami persze nem jelenti azt, hogy az effajta élettársi kapcsolatok nem működhetnek jól, sőt... nagyon is boldogok lehetünk egy ilyen kapcsolatban is.

Múlt vasárnap AZ ÉV HOTELE televíziós műsor főszereplői, Krisztina és Tibor be is bizonyította ezt a nézőknek. A pár sosem házasodott össze, s azt mondják így is nagyon boldogok. 15 évvel ezelőtt egy állásinterjún ismerkedtek meg egymással, ahol Tibi azonnal tudta, hogy Krisztát fel kell vennie a céghez. A munkakapcsolatból később pedig házasság ugyan nem, de mai napig tartó szerelem lett.


Ha nem láttad volna micsoda romantikus pillanatokat töltött együtt Tibi és Kriszta a zalacsányi Zalaspirngs Golf Resort-ban és a keszthelyi Hotel Kakadu***-ban, akkor mindenképpen nézd vissza az adást az RTL Most!-on, amiből a pár által tesztelt két új hotelt is megismerheted.


Vasárnapig még szavazhatsz a két szálloda egyikére!

Ezek a hotelek küzdenek a szavazataidért ezen a héten:

Zalaspirngs Golf Resort
A resort Hévíz és a Balaton közvetlen szomszédságában, a festői szépségű Zala völgyében, egészen pontosan Zalacsányban fekszik mintegy 160 hektárnyi területen. Elhelyezkedése nem csak magyarországi viszonylatban egyedülálló, hiszen mindösszesen kétórás autóútra található öt európai fővárostól is (Budapest, Bécs, Pozsony, Ljubljana, Zágráb). A resort elsősorban golfpálya, melyet az amerikai Robert Trent Jones Jr. tervezett. Az Európában is kimagasló színvonalú és vonalvezetésű 18 szakaszos pálya 6350 méter hosszú, tavakkal tarkított championship golfpálya, ami alkalmassá teszi, hogy nemzetközi, világszínvonalú versenyeknek is otthont adjon. A Zala Springs Golf Resort szálláshelye Magyarország első golf üdülőközpontja, ami nem feltétlenül csak golfozóknak való.
További részletek >>> ITT 


Wellness Hotel Kakadu***
A családias hangulatú szálloda Keszthelyen, a magyar tenger partjától csupán 350 méterre, a belvárostól elérhető távolságra, a népszerű Hévízi-tótól pedig mintegy 6 km-re helyezkedik el. A családi kézben lévő szálloda legnagyobb erőssége a hotel területén kialakított wellness részleg. A szálloda két épületét egy egzotikus mediterrán növényekkel teli fűtött, feszített víztükrű fedett uszoda köti össze. Ugyanitt található a pezsgő-partykhoz tökéletes helyszínt biztosító épített pezsgőfürdő is. Az uszodából panorámalift visz a tetőteraszra, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik Keszthelyre. Az étteremben ízletes, magyaros ételeket kóstolhat az idelátogató. Reggelire bőséges svédasztalos reggeli, vacsorára háromfogásos tányérszervízes vacsorát lehet igénybe venni.
További részletek >>> ITT 


Szavazz most és nyerd meg a két wellness hétvége egyikét!

Voksodat a www.facebook.com/azevhotele oldalon adhatod le, az adásban bemutatott szállodák valamelyikére vasárnap délig. Fontos, hogy arra a hotelre szavazz, amelyik neked jobban tetszik! Érdemes ezt megtenned, hiszen a szavazók közül kerül ki az a szerencsés nyertes, aki egy egész wellness hétvégét tölthet majd el, abban a hotelben, ahova szavazatát leadta.

Vasárnaptól szavazhatsz utoljára a Kis-Balaton és környéke régió nyolc szállodájára!

A hét utolsó napján AZ ÉV HOTELE című televíziós műsor egy összefoglaló adással jelentkezik majd. 12:10-kor az RTL Klubon Pataki Zita, műsorvezető felidézi a Kis-Balaton és környéke régióban tesztelt szállodákra. Az elmúlt egy hónapban a régióban nyolc szállodát próbáltak ki a műsor tesztelői. Kétszer is jártak Hévízen, először a NaturMed Hotel Carbona****-ban, majd a Hotel SPA Hévíz****-ben. Zalakaroson az Aqua Therm Hotel superior***-t és a Park Inn Radison by Zalaros****-t fedezték fel. Lazítottak a zalaszentgróti Hotel Corvinus***-ban és pihentek Zalacsányban kétszer is. Egyszer a Batthyány Kastélyszálló****-ban, majd a Zalasprings Golf Resort-ban, de jártak a keszthelyi Hotel Kakadu***-ban is.

Nem láttad a régió összes hotelét, még mindig nem tudod melyik szállodára add le a voksodat? Vagy már esetleg megvan a kedvenc, akit szeretnél közelebb juttatni AZ ÉV HOTELE címhez? Bármi is a válaszod, mindenképpen nézd meg az összefoglaló adást most vasárnap 12:10-kor az RTL Klubon.


Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.


AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért
versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1823 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x