Az év tudatosmamija 2018 - receptverseny kisgyerekes anyukáknak...
Címlap / Ajánló / Az év tudatosmamija 2018 - receptverseny kisgyerekes anyukáknak

>

Az év tudatosmamija 2018 - receptverseny kisgyerekes anyukáknak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

Augusztus elsején receptverseny indult anyukáknak a "Tudatosmami" szervezésében, "Az év tudatosmamija 2018" címmel. A "Tudatosmami" a várandós, szoptató és kisgyermekes anyukákat segíti szakmailag megbízható információkkal a táplálkozás terén, hiszen a gyermekkor ezen időszakában lehet a legtöbbet tenni az egészség megóvása érdekében.  

TUDTAD?

-  Magyarországon minden 5. gyermek túlsúlyos, vagy elhízott

-  már gyermekkorban is megjelenik a II. típusú cukorbetegség, a magas vérnyomás, és a rossz vérzsírszintek

-  a gyermekkori elhízás nagy százalékban a helytelen életmódnak köszönhető, és nem a genetikának

-  egy elhízott gyermek nagy eséllyel lesz felnőttkorában is elhízott

Egészségesen táplálkozni nem kiváltság, nem luxus, mert nem pénz kérdése, egy kis tervezéssel, mindenki számára elérhető. Mindezt azért, hogy gyermekedből egészséges felnőtt válhassék, mert már Hippokratész megmondta: “Az vagy, amit megeszel!”

Elsősorban a várandós-, szoptató-, és kisgyermekes anyukákhoz szól a felhívás, hiszen a gyermekkor ezen időszakában lehet a legtöbbet tenni az egészség megóvása érdekében. ELŐZD MEG GYERMEKEDNÉL A HELYTELEN TÁPLÁLKOZÁSI SZOKÁSOKAT, BIZTOSÍTS NEKI EGÉSZSÉGES GYERMEKKORT!


„Ha anyuka vagy, szeretsz főzni, fontosnak tartod, hogy amit készítesz a családodnak az ne csak finom, hanem egészséges is legyen, és ezt még meg is osztanád velünk, akkor gyere, jelentkezz, és legyél TE az év Tudatosmamija!”

Augusztus elsején receptverseny indult anyukáknak a „Tudatosmami” szervezésében, „Az év tudatosmamija 2018” címmel. A „Tudatosmami” a várandós, szoptató és kisgyermekes anyukákat segíti szakmailag megbízható információkkal a táplálkozás terén.


Kanizsárné Vaskó Nikolett dietetikus, a „Tudatosmami” alapítója, aki maga is háromgyermekes anyuka elmondta, a versennyel céljuk, hogy felhívják a figyelmet az egészséges táplálkozás fontosságára gyermekkorban, és segítsék az édesanyákat a változatos étrend megvalósításában.

A versenyre olyan kreatív, gyermekbarát receptekkel lehet nevezni, melyek egészséges alapanyagokból, egyszerűen és gyorsan elkészíthetőek a rohanó hétköznapokban is, és nem utolsó sorban finomak.

A versenyre olyan anyukák jelentkezését várják, akiknek van legalább egy 10 év alatti gyermekük, vagy jelenleg épp babát várnak.

„Az év tudatosmamija 2018” versenyhez számos cég is csatlakozott, akik támogatóként különböző nyereményekkel járulnak hozzá a verseny sikeréhez.

Jelentkezni 2018.09.16. 12 óráig lehet, ezt követően, 09.20.-tól 10.20.-ig, a beérkezett receptekre online szavazás indul, valamint szakmai szempontok alapján szakmai zsűri is elbírálja a recepteket. Értékelik a szavazás, és a szakmai zsűri első három helyezettjét, továbbá különdíjak is kiosztásra kerülnek.
Érdemes tehát harcba szállni a nyereményekért, és „Az év tudatosmamija 2018” címért!

A részletes verseny kiírás, a nyeremények listája és a jelentkezési lap ide kattintva érhető el.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1278 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x