Bunda-bugyis dermesztő hidegre van kilátás idén télen!
Címlap / Ajánló / Bunda-bugyis dermesztő hidegre van kilátás idén télen!

>

Bunda-bugyis dermesztő hidegre van kilátás idén télen!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-06

Hosszan tartó kánikula után rendkívül fagyos tél várható! Már most olyan durva váltásokkal haladunk a tél felé - 15-20 fokokat változik a hőmérséklet egyik napról a másikra -, amit az emberi szervezet egyre nehezebben tud tolerálni. De ez még mind semmi a Meteorológiai Világszervezet tájékoztatása szerint. Fogcsikorgató hideg várható az idei télen ….  

Forró nyár - dermesztő tél! A globális felmelegedés megteszi hatását!


Petteri Taalas, a WMO - Meteorológiai Világszervezet - főtitkára információja szerint már 70% az esélye annak, hogy visszatér az év végén az El Nino légköri jelenség, teljesen megbolondítva az időjárást.

A főtitkár tájékoztatása szerint ez lesz az eddigi valaha volt legmelegebb év, miközben szélsőséges időjárási jelenségek mutatkoztak: rekord meleg volt Észak-Európában, pusztító áradások Japánban, Indiában és Délkelet-Ázsiában.
Ha a melegedésre hatással lévő passzát szélrendszert befolyásoló jelenség az ősz folyamán beindul, rendkívül hideg télre számíthatunk.


 
Ennek hátterében pedig az El Nino és párja, a La Nina megváltozott hatása áll, amelyek már nem tudják visszaszorítani a globális felmelegedést.

Az El Nino többek között nem csak a rendkívül hideg télért felelős, világszerte áradások, viharok, máshol pedig szárazság és erdőtüzek keletkeznek a hatására.

Az El Nino jelenség nagyjából egy évszázada ismert. Összefügg a Csendes-óceán fölött fellépő légköri cirkulációval, tulajdonképpen a passzát szélrendszerben bekövetkező zavarról van szó. Változó, hogy milyen gyakran bukkan fel, de amikor mégis előfordul, az nagy változásokat okoz a cirkulációban és melegedésben.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1376 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x