Népek konyhája - vegetáriánus receptek a nagyvilágból
Címlap / Ajánló / Népek konyhája - vegetáriánus receptek a nagyvilágból

>

Népek konyhája - vegetáriánus receptek a nagyvilágból

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Lengyel uborkaleves, Káposztás pirog, Ausztrál brokkolipite, Francia almatorta, Török cukkinilepény... és ehhez hasonló vegetáriánus finomságok receptjeivel találkozhatsz Hémangi legújabb szakácskönyvében.  

Hémangi legújabb könyve a népek konyháiban kalandozik el, s egy-egy jellegzetes vagy éppen kevésbé ismert különlegességgel nyújt ízelítőt a különböző országok, kultúrák gasztronómiai palettájáról.


De nem csupán napjaink „legnépszerűbb” konyháiból válogat: az olasz, indiai konyha mellett Marokkótól Hollandiáig, Lengyelországtól Oroszországig barangolhatja be az olvasó az ízek világát – könnyen, hazai alapanyagokból is megvalósítható receptek révén. A szerző, ahogy tőle már megszokhattuk, természetesen ezúttal is vegetáriánus helyi specialitásokból válogat, ám a könnyed csemegéktől a laktatós tésztafélékig mindenféle recept helyet kapott a könyvben, s egy könnyű reggelihez, egy teadélutánhoz, vagy egy nagyobb fajsúlyú ebédhez, vacsorához is az ételek bő választékát kínálja.


A szerző bevezetőjéből: „A gasztronómia világában töltött éveim során nyilvánvalóvá vált számomra, hogy egy kis kreativitással a nem vegetáriánus ételek nagy részének könnyen elkészíthető a vegetáriánus változata, s a könyvben található receptekben ehhez az „átváltási művelethez” is igyekeztem támpontokat nyújtani. A gyűjteményben szereplő receptek nagy része azonban eredeti formájában is vegetáriánus étel, melyeknek – szintén egy kis kreativitás segítségével – a vegán változata is elkészíthető.”


Mit találsz a könyvben?

-65 kipróbált receptet szerte a nagyvilágból
-Alaprecepteket (joghurt-, házisajt készítését)
-Színes ételfotókat
-A szerző tanácsait
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1421 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x