Ilyen (Anya)Naptárt még nem láttál!
Címlap / Ajánló / Ilyen (Anya)Naptárt még nem láttál!

>

Ilyen (Anya)Naptárt még nem láttál!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-12

Aki keres, az talál... tartja a régi mondás, és én hittem is, hogy így van, mikor évről évre próbáltam megtalálni a tökéletes határidőnaplót. De valahogy csak nem akart összejönni mostanáig.  


Ha kicsit is hasonlóan gondolkozunk, bizonyára nem ismeretlen Neked sem a decemberi-januári kálvária: írószerboltról írószerboltra járva keresni az Igazit...
  • Amiben minden benne van, de azért elég kicsi, hogy elférjen a táskádban.
  • Amiben nincsenek felesleges oldalak, de azért semmi szükséges sem marad ki.
  • Ami csinos, nőies, esetleg kapható a kedvenc színedben, és nem úgy néz ki, mint a gimis osztálynaplótok hajdanán.
  • Ami elég ellenálló, hogy egy egész évig elviselje a táskád mélyén ide-oda verődést...
Soroljam még? Ugye, hogy nem kell…? Már rég tudod, ahogy én is, ilyen tökéletes határidőnapló nem létezik. Vagyis nem létezett... eddig. Ám a kamaszkorom óta húzódó keresésnek végre vége van. Bízom benne, hogy Neked sem kell tovább keresned :)

Családinaptár.hu alkotócsapata - akik egytől egyig dolgozó anyukák - ugyanis megpróbálta a lehetetlent és sikerült nekik! Végre itt az első határidőnapló kompromisszumok nélkül. Az Anyanaptár sokkal több egyszerű naplónál. A társad lehet, a bizalmas barátnőd, a receptes könyved vagy az infóközpontod… ami csak szükséges. Egészen egyedülálló, hazánkban nemigen találkozni hasonlóval. Hogy miért? Azt sem tudom, hol kezdjem... talán vegyük sorra, mire vágyunk mi, nők, mit kell tudnia egy jó határidőnaplónak:  

Férjen el a táskámban!


Igen, ez talán a legalapvetőbb vágy... ha nem is egy kisestélyi retikül, de azért egy jókora női táska el tudja nyelni! Nos az Anyanaptár mérete kényelmes, A5-ös; nem kell nagyító, hogy beleírjunk, de azért nem is Dosztojevszkij-összes vastagság. Épp kézbeálló.  


Legyen kapható a kedvenc színemben!


Az Anyanaptárnak ez nem kihívás, mivel többféle borítóval kapható, melyek közt mindenki talál az ízlésének megfelelőt. A határidőnapló nem csak belül tehető különlegessé, külsejét is úgy tervezték, hogy a legkülönfélébb stílusú nők is találjanak kedvükre valót.  


Ne legyen benne felesleges lap…! 

Most őszintén, mikor van az átlagember lányának szüksége Európa összes országhívójára? Na és Magyarország térképére a belső borítón? Az Anyanaptárban nincsenek fölösleges oldalak! Az új, korongos fűzésnek hála, úgy és annyiszor rendezed át a naplódat, ahányszor csak szeretnéd. Neked nem kell a telefonregiszter? Fogd és szedd ki! Rájöttél, hogy mégis jó lenne? Semmi gond, tedd vissza! Hiszen ez a Te naplód - úgy épül fel, ahogy te akarod!


Bírja a gyűrődést…!

...vagy inkább ne gyűrődjön! Az Anyanaptár masszív, laminált borítóval kapható, mely amellett, hogy szép, fényes, jótékonyan védelmezi a belső oldalakat. A színes, erős korongok pedig nem csak mutatósak és biztosítják az egyedi elrendezést, de ráadásul nem hajlanak, sérülnek vagy törnek. Viszlát, nyomódott spirálok, szakadt fűzések, elengedett ragasztások!   
 

Legyen élvezet használni!

Az Anyanaptárnál erre is fordítottak figyelmet, sőt - az egész ötlet arra épült fel, hogy mi, nők, szinte képtelenek vagyunk csak úgy odafirkantani valamit, legtöbbünknek egyszerűen nem esik jól, ha unalmasan egyforma lapok közt kell tengetnünk a napjainkat. Az Anyanaptár napjainak design-ja viszont nincs előre kőbe vésve - miért kellene egy teljes évig a vintage-, retro-, minimál-, romantikus- vagy gótikus stílust nézned, csak mert épp olyan hangulatban voltál, mikor megvetted a naptáradat? Az Anyanaptár fehér rubrikáit úgy díszíted, osztod be és teszed átláthatóvá, ahogy Neked tetszik! És ez még nem minden! Külön ehhez a naplóhoz tervezett és méretezett, vidám matricák százait vásárolhatod meg, tematikus csomagokban. A motiváló idézetektől az aprócska dekorelemekig rengeteg matrica gondoskodik arról, hogy naptárad igazán tükrözzön Téged és az aktuális hangulatodat.


Dekoráld kedvedre!


Többféle matricacsomagot is választhatsz a naptár mellé - akár kisbabás vagy várandós csomagot is.  

Nem akarom keresgélni a hátsó jegyzetek között az adataimat!

Az Anyanaptárnál erre nincs is szükség. A ruhaméreteknek, fontos adatoknak, kedvenc ételeknek, karácsonyi ajándéklistának és még számos más hasznos témának külön oldalt szenteltek a készítők, amelyeket természetesen ott helyezhetsz el a naptárban, ahol Te logikusnak találod.


Látod? Az előnyöknek se szeri, se száma, és ha még mindig nem elég az újdonságokból: Az Anyanaptár kiegészítő csomagokkal is bővíthető!

Ha várandós vagy, vagy pici gyereked van, esetleg egy vagy több, nagyobb lurkót kergetsz, akkor is biztosan megtalálod a Neked megfelelőt. Ezek a lapok olyasmit is tartalmaznak, amitől a naplód még személyesebbé válik - kismamaként várandósnaplót, kelengyelistát, nagyobb gyermekkel fogtérképet, oltási rendet, és minden kiegészítő csomagban rengeteg, csak Rád vonatkozó információs anyagot találsz, melyek mind-mind arra szolgálnak, hogy a mindennapjaidat megkönnyítsék.

További különlegessége a Naptárnak, hogy gyermeked életkorától függően különféle kiegészítő csomagokat is választhatsz hozzá, melyek lapjait lefűzheted az adott hónapokhoz, vagy ahová szeretnéd.
  • Ha babát vársz, hétről hétre nyomonkövetheted a tested és a magzat változásait, fejlődését, az aktuális vizsgálatokat - válaszd a Várandós Naptárt;
  • ha babázol, többek között hasznos babagondozási tanácsokat és játékötleteket olvashatsz, fogtérképet és oltásirendet fűzhetsz le az aktuális tudnivalók mellé - válaszd a Kisbabás Naplót;
  • totyogó gyermekedet tündéri játékötletekkel szórakoztathatod és nyomonkövetheted a fejlődését a lapok segítségével - keresd a Tipegő Naplót;
  • nagyobb gyermekek esetén többek között órarendet, családi játékokat, fejlődési lapokat, foglalkoztatókat, találós kérdéseket találsz a kiegészítő lapokon - mindezt a nagyobbakhoz készült Anyanaptárban találod.
Tudj meg MINDENT a Naptárról: Határidőnapló kompromisszumok nélkül!

Mire vársz még? Szórakoztató, pihentető tevékenység minden nap, ami segít ráncba szedni az időbeosztásodat - mindez pontosan olyan formában, ahogyan Te szeretnéd.

Ne keress tovább, az Anyanapló a tökéletes és Te végre megtaláltad! Csak kattints! ;)
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1918 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x