Csúcstechnológiával dolgozó holisztikus központ nyílt a...
Címlap / Ajánló / Csúcstechnológiával dolgozó holisztikus központ nyílt a fővárosban

>

Csúcstechnológiával dolgozó holisztikus központ nyílt a fővárosban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

Olyan, mint pihenni a NASA-ban, mondta róla Halász Pálma. A XXI. század technológiái szolgálják a teljességre törekvést a ma megnyílt Matrix Holistic Centerben.  

A teljesség megélése a célja a frissen megnyílt központnak a budapesti Hajós utcában. Az épület letisztult, tágas, nyugalmat árasztó terei, elegáns, de nem hivalkodó berendezése, a zöld szín dominanciája már belépéskor nyugtatóan hat.

Hétköznapi stressz, fiatalos megjelenés, új helyzetek, dinamikus gondolkodás és könnyed mozgékonyság – ezek olyan elvárások, amelyek nap mint nap megjelennek életünkben, de ember legyen a talpán, aki folyamatosan állja a sarat. A holisztikus központ ahhoz kínál forradalmi megoldásokat, hogy a lehető legjobb, leglendületesebb és legteljesebb válaszokat nyújtsuk a bennünket érő kihívásokra. 

A kiindulási pontot az adja, hogy mindannyian részei vagyunk az életet alkotó kozmikus hálózatnak, szervezetünk pedig olyan algoritmusok szerint működik, amelyek együtt lüktetnek a kozmosz áramlásaival. Ha ezek nincsenek összehangolva, akkor jönnek a problémák, a Matrix Holistic szolgáltatásai pedig itt lépnek a képbe, a szervezet alkalmazkodóképességét kvantumszinten támogató módszerrel.

A KIT technológia (a KIT a szervezetünk kibernetikai irányításának támogatását jelenti) alkalmazásával sejtjeink információáramlása akadálymentessé válhat. Sejtjeink folyamatosan kommunikálnak, másodpercenként 100 000 élettani folyamat megy végbe bennük. Ezt vezénylik a mátrix algoritmusai, melyen keresztül lehetségessé válik a folyamatos megújulás. 

A KIT technológia jeladóival olyan teret hoznak létre, amely lehetővé teszi a szervezet saját jeleinek továbbítását, áthidalva az akadályokat. A világszerte 30 éve fejlesztett és alkalmazott módszernek köszönhetően számos területen befolyásolhatjuk életminőségünket, elősegíthetjük szervezetünk regenerálódását. 
 
 
Lednyiczky Gábor

Halász Pálma, az Élet-Érték Alapítvány elnöke szerint ez olyan, mint pihenni a NASA-ban. A központ megnyitóján rajta kívül Borbély László színművész is elismerően beszélt a technológiáról, bevallva, hogy első hallásra nehezen tartotta hihetőnek, hogy pl. 20 perc egyenértékű lehet 8 óra alvással. Számos magyar sportoló is használja már ezeket a módszereket, ill. termékeket, amelyek Lednyiczky Gábor nevéhez fűződnek. Az ő cége gyártja a Lenyo termékeket, és (nem mellékesen :-) ) ő a bioregulációs terápia kifejlesztője.

Kíváncsian várjuk a tapasztalatokat olvasóinktól!
   
 


  

   
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5646 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x