Karácsonyi hangulat - Ünnepek a Braunnal
Címlap / Ajánló / Karácsonyi hangulat - Ünnepek a Braunnal

>

Karácsonyi hangulat - Ünnepek a Braunnal

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-24

A családi összejövetelek, kedvenc otthoni szokások, baráti rituálék - nagyon sok módja van a karácsony megélésének. Viszont nem mindig egyszerű kiválasztani a megfelelő ajándékot szeretteinknek. Idén karácsonykor ajándékozd meg őket egy új élményeket nyújtó Braun készülékkel, amit garantáltan imádni fognak!  

Lepd meg azokat, akik közel állnak hozzád valami átgondolt és személyes ajándékkal! Ajándékozz egy tartós és hasznos készüléket, ami segít nekik egész évben a toppon maradni! A Braunnal egy olyan eszközt adsz a kezükbe, amivel megteremthetik a személyes stílusukat, hogy mindennap a legjobb formájukat hozzák!

Motiváló szépségápolási eszközök


Ajándékozz akár az édesanyádnak, a nővérednek, a húgodnak, a legjobb barátodnak vagy a szerelmednek biztosíthatod őt az állandóan ragyogó és sima bőrről egész évben, hogy egy pillanatra se kelljen kiszakadnia a pörgésből!
 

Braun FaceSpa Pro a ragyogóbb, fiatalosabb bőrért

Kényeztesd szeretteidet mindennap a gyógyfürdőélményt kínáló Braun FaceSpa Próval! A 3 az 1-ben szépségápolási eszköz tisztítja a bőrt, gyengéden eltávolítja a nem kívánatos arcszőrzetet, a száraz és elhalt hámsejteket, és a tisztítás után biztosítja a smink vagy arckrém felvitelét. A csomag tartalmaz egy epilátor fejet, ami elképesztő precizitással képes eltávolítani a negyedakkora szőrszállakat is, mint amire a gyanta képes, ráadásul mindezt észrevétlen kíméletességgel. A Braun tisztító keféje oszcillál, tisztítja a bőr pólusait, hatszor olyan hatékonyan, mint a kézi tisztítás, emellett használható smink, bőrolaj vagy arckrém eltávolítására is. A Braun újratölthető készülékének beépített intelligens időzítője 20 másodpercenként finom rezgéssel jelezi, ha az arc következő felületére kell áttérni.

Braun Silk-épil 9 Skin Spa epilátor a hosszantartó, szalonminőségű bőrszépségért

A Braun Silk-épil 9 SensoSmart™ technológiával segít egyetlen mozdulattal a lehető legtöbb kellemetlen szőrszállat eltávolítani. Az új SensoSmart™ technológia segít az epilálás optimális nyomásának megtalálásában – felvillanó fényével finoman jelzi, ha túlterhelik a készüléket. A Braun Silk-épil képes eltávolítani a legrövidebb szőrszálat is, melyet a hagyományos gyanta már nem ér el, hogy akár négy hétre biztosítsa a simatapintású bőrt. Az epilátor tartalmaz egy nagyrezgésszámú masszázs párnát, ami a test formájához idomulva kényezteti a bőrfelületet. Több száz mikro rezgés élénkíti a keringést, hogy utána kedvese puhának és simának érezhesse bőrét.

Braun Silk-expert IPL – A tartós és látható szőreltávolításért

A világon vezető SensoAdaptTM technológiának köszönhetően a Braun Silk-expert IPL az egyetlen eszköz, ami folyamatosan képes igazodni az egyéni bőrtónushoz. Az erősség finom adagolásával a biztonságos és eredményes végeredmény mellett a szépségápolásra szánt időből is képes lefaragni, anélkül, hogy le kéne mondani a bőr hosszantartó ragyogásáról. A Braun Silk-expert az első a szőreltávolításban, ami tökéletes ajándék a nőknek, akik minőségi szépségápolásra vágynak elérhető áron.
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1192 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x