Legtöbbet a szülőktől tanulnak a gyerekek - Elindult a Jólétre...
Címlap / Ajánló / Legtöbbet a szülőktől tanulnak a gyerekek - Elindult a Jólétre Nevelés mozgalom

>

Legtöbbet a szülőktől tanulnak a gyerekek - Elindult a Jólétre Nevelés mozgalom

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-16

Alapítói olyan szülők, nevelők, akik szabad idejükben igyekeznek megtanítani a jól-lét értelmét. Jelenleg nyolc területen kínálnak saját fejlesztésű termékeket, szolgáltatásokat a szemléletváltó családoknak azzal a céllal, hogy századunkban egy testi-lelki-szellemi jólétben élni képes generáció nőhessen fel.  

Vállalkozó édesanyák indították el a Jólétre Nevelés mozgalmat azzal a céllal, hogy századunkban egy testi-lelki-szellemi jólétben élni képes generáció nőhessen fel. A Himer Csilla pénzpedagógus által megálmodott projekt egyelőre nyolc nevelési területen kínál termékeket, szolgáltatásokat és ad ötleteket a családoknak ebben a témában.

„A Jólétre Nevelés mozgalmat azért hoztuk életre, hogy megmutassuk, máshogy is lehetsz jól”
– mondja Himer Csilla, a projekt elindítója, ötletgazdája. A mozgalom célja, hogy visszatérjen a bensőséges tanítás-tanulás a családi körökbe. A joletreneveles.hu számos hazai termék és szolgáltatás gyűjtőoldala a jólétre nevelés missziójának jegyében.

„A Jólétre Nevelés mozgalmat azért hoztuk életre, hogy megmutassuk, máshogy is lehetünk jól. Hogy megtapasztaljuk, megtanuljuk és továbbadjuk, a pénz nem minden.” – mondja Himer Csilla, a mozgalom elindítója, ötletgazdája. „Bár ma már szinte sem sincs ingyen, és lassan a levegőért is fizetni kell, vannak dolgok, amelyek túlmutatnak a jelenlegi anyagias gondolkodáson” – folytatja.
 

A Jólétre Nevelés mozgalom az élet minden területén igyekszik ötleteket adni ahhoz, hogy a szülők és nagyszülők élményeken keresztül segíthessék gyermekeik, unokáik fejlődését. Mindezt azért is, hogy a családokba visszatérjen a bensőséges tanítás-tanulás folyamata. „Hisszük, hogy a tanítás nem az iskola kizárólagossága. A legtöbbet és legmaradandóbban a gyerekek a szüleiktől és nagyszüleiktől tanulhatnak. Valljuk, hogy a közös játék, szórakozás, kísérletezés és élmény jelenti mindennek az alapját.” – teszi hozzá Himer Csilla.

A Jólétre Nevelés mozgalom a következő életterületekre fókuszál ahhoz, hogy a családban eltöltött idő valóban minőségi legyen:
  • Pénzügyi nevelés
  • Idegen nyelvi nevelés
  • Kreativitásfejlesztés
  • Vizuális nevelés
  • Egészségre nevelés
  • Környezettudatosságra nevelés
  • Érzelmi intelligencia, önismeret, olvasóvá nevelés
  • Digitális nevelés
Weboldaluk, a www.joletreneveles.hu egy online gyűjtőoldal, ahol a Jólétre Nevelés mozgalom tagjainak fenti célzatú termékeit (játékok, kiadványok, segédletek), szolgáltatásait (coaching, jóga, stb.) találjuk, blogján pedig segítő témájú ajánlásokat, tippeket, ötleteket olvashatunk.
 
A projektet egy 10 fős szülői csapat - szövegírók, bloggerek, vállalkozók, termékfejlesztők – irányítja, akiknek nagyon fontos, hogy a személyek közötti kapcsolódások, kapcsolatok újra értéket képviseljenek.
 
A mozgalom honlapja november végén startolt el, és mi más is lenne jobb kezdet ehhez, mint egy ingyenes, rendhagyó ajándék adventi naptár?  Az óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló napi találós kérdés-kártyák minden napra vidámságot csempésznek az otthonokba. Az ingyenesen letölthető, csodaszép grafikával készült naptár kellemes szórakozást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1769 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x