Everness Szilveszter: az ország legtudatosabb bulija!
Címlap / Ajánló / Everness Szilveszter: az ország legtudatosabb bulija!

>

Everness Szilveszter: az ország legtudatosabb bulija!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-27

Alkohol-és drogmentes, négy helyszínen önismereti, mozgás- és zenei programokkal tűzdelt szilveszteri rendezvényt szervez az Everness közössége. A cél az, hogy a tudatos életmód kedvelői jó hangulatban, közösségben, minőségi programok és vegán vacsora mellett üdvözölhessék az új évet.  

"Olyasmiben gondolkoztunk, amin magunk is szívesen részt veszünk" – mondja Klein Csaba, az Everness Fesztivál igazgatója, a közösség életre hívója. – "Szeretnénk megmutatni, hogy nem kell ahhoz alkohol, drog vagy petárda, hogy egy fergeteges esténk lehessen. A MagNet Házon belül négy helyszínen lehet majd szórakozni, feltöltődni, elmélyülni, elköszönni 2018-tól és üdvözölni az Új Évet. Az Everness közössége évről-évre növekszik, azt reméljük, hogy a sok ismerős arc között, idén is egyre több kíváncsi új látogatót köszönthetünk majd."

Ami a programot illeti, a workshopok fókuszában a 2018-as év átgondolása, értékelése, elengedése, valamint 2019 tiszta, pozitív fogadása áll. No meg természetesen a zene, a tánc, az ünneplés.

Fellép és évugró foglalkozást tart többek között Sőtér Saci NIA oktató, Kun Szilvia integrál szemléletű segítő pedig egy évösszegző során segít feleleveníteni, rendszerezni az elmúlt év tapasztalásait. Kiss Balázs Kunó arról mesél majd, hogy hatalmas potenciál bújik a 2019-es évben, amelynek kiaknázásához azonban magasabb fokú tudatosságra lesz szükség. Palacskó András Elengedés workshopot tart, illetve ki lehet próbálni egy ősi, páros szúfi gyakorlatot, a szívtáncot is.

A Társasjáték Térben önismereti játékokkal, az Aulában hahota-jógával és kórussal találkozhat majd a közönség. A Samsara Boulevard és az Ecstatic Dance Budapest zenei produkciója mellett DJ LaFuente és Dj Flow gondoskodik majd az emelkedett hangulatról.

Ami pedig az egyéb élvezeteket illeti, vacsorára vega és vegán menüből lehet választani, de ha valaki más finomságra vágyna, sokféle ételt vásárolhat az este folyamán a MagNet Ház saját büféjében is.

Az Everness nem kevesebbet ígér, mint hogy aki velük tart, igazán Jelen lesz az Új Év kezdetekor.
Időpont: 2018. 12. 31. 14:00
Helyszín: Budapest, MagNet Ház
Bővebb információ: https://www.szilveszter-everness.hu

  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1703 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x