HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-05-19
Címlap / Ajánló / A Nyócker málló pompája - szociokulturális kalandozás újra a Józsefvárosban

A Nyócker málló pompája - szociokulturális kalandozás újra a Józsefvárosban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-05-19

A Beyond Budapest Sightseeing 2018. december 15-én újraindítja a nyolcadik kerületi szociokulturális sétát. A nyócker málló pompája - szociokulturális kalandozás a Józsefvárosban az egyik legrégebbi tematikus sétája a Beyond Budapest csapatának, amelyet 10 évvel ezelőtt indítottak útjára. A séta során a résztvevők megismerhetik a világhírű politikusok, művészek, és tudósok lakta részen túl a Nagykörút kevésbé derűs oldalát is. Kivételes élmény, hiszen a séta egy helybéli muzsikus család otthonában ér véget.  

 
A Nyócker málló pompája – szociokulturális kalandozás a Józsefvárosban a Beyond Budapest egyik legrégebbi sétája, hiszen már több, mint 10 éve kalauzolja az érdeklődőket a város ezen szegletébe. A közkedvelt séta egy rövid szünet után most decemberben indul újra, hogy ismét megismerhessék az érdeklődők a kerület rejtett kincseit. "Az arisztokrácia világának különös szerelmei, fényűző életmódja, különc fekete bárányainak legendái elevenednek fel egy-egy épületnél. Emberi sorsok és forradalmak dőltek el itt egy talpalatnyi helyen. Életre hívjuk a történelmet, belesünk az udvarokba, megtaláljuk az elfeledett csodákat. Világhírű tudósok, politikusok, művészek éltek és hagytak itt nekünk felfedezni való nyomot, emléket önmagukról. A Palotanegyedet elhagyva átsétálunk a Nagykörút túloldalára, egy kevésbé jó hírű környékre. Itt más funkciójú, más történelmű, más hangulatú épületek tanúskodnak a múltról, a bennük zajló életről..." - foglalja össze a sétát a Beyond Budapest honlapja.

A Beyond Budapest Sightseeing csapata egy évtizede vezet szociokulturális városnéző sétákat Budapesten. Kezdetben elsősorban a nyolcadik kerületben kalauzolták az érdeklődőket, de egy ideje már a város más területei felé is kikacsintgatnak, különösen a Belváros és Óbuda irányába. Mára specialitásukká vált, hogy a város mélyére hatolva, annak valódi arcát, lakóit mutatják be.A Beyond Budapest szervezőinek célja, hogy „programjaink során a múlt és a jelen átélhetővé, megérthetővé váljon. "Törekszünk rá, hogy vendégeink velünk, egymással és a várossal is interakcióba lépjenek. Ezért kreatív eszközökkel, minőségi turisztikai programokat kínálunk.”

A sétára jegyek online és a séta kezdetén készpénzben is válthatók.

Rendezvénynaptár 
 
[ 389 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x