Testből testbe: duplázik a Müller Péter Sziámi AndFriends...
Címlap / Ajánló / Testből testbe: duplázik a Müller Péter Sziámi AndFriends az A38-on

>

Testből testbe: duplázik a Müller Péter Sziámi AndFriends az A38-on

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Testből testbe vándorol a lélek, testről testre vándorol a test. Valamit elpottyant, valamit fölszed, megszületni újra sohase rest... - eddig a dalszöveg, és akkor a hír: a zenekar február 16-ai koncertjére minden jegy elkelt, ezért másnap ráadást adnak!  

Testből testbe, avagy estből estbe... A Müller Péter Sziámi nevével fémjelzett baráti társaság február 16-i koncertjére villámgyorsan elfogytak a jegyek, ami nem is csoda, tekintve, hogy a zenekar ezen az estén a Sziámi pályafutásnak legsikeresebb lemezének dalait is előadja. Közkívánatra ezért a zenekar február 17-én, vasárnap még egy TESTBŐL TESTBE koncertet ad az A38-on, amelyre vendégként elhívta az egykori Sziámi zenekar zenészeit, a zalai hősöket: Markó Tamás zeneszerző-basszusgitárost, Kardos Bozi Endrét (szaxofon, fuvola) és Polgár Pétert (gitár). Az est sztárvendége Ónodi Eszter színművésznő.
 

Müller Péter Sziámi és zenekara ezen az estén a legendás Testből testbe c. album dalai mellett a legjobb Sziámi dalokkal és a legújabb AndFriends szerzeményekkel is kedveskedik közönségének.

A Müller Péter Sziámi AndFriends zenekar derűsen és merészen termékeny, innovatív, ugyanakkor szigorúan és lazán hagyományőrző alkotócsoport. Mint neve is mutatja, kipróbált baráti társaság, amely egyenként és együtt is megjárta a szocializmus és a posztkapitalizmus legjobb tűrt és tiltott formációit. Ebből következően ők azok, akik folyamatosan karbantartják az URH, a Kontroll-Csoport, a Sziámi, a korai Európa Kiadó és néhány más fontos, megszűnt vagy ritkán létező formáció kiemelkedő dalait.

Ezek a számok meghökkentő/természetes módon ma újra ugyanúgy - ha nem erősebben - hatnak, mint megszületésük pillanatában. A hat éve aktívan együtt zenélő AndFriends mostanában számos zsúfolt, gyakran dupla koncertet adott a főváros nagyobb, mértékadó helyszínein, és kihagyhatatlan fesztiválzenekarként is számon tartják.

A Facebook eseményt itt találjátok, jegyet pedig ezen a linken tudtok venni (érdemes előre megváltani).

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2109 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x