Csodás ékszerek - spirtituális mondanivalóval
Címlap / Ajánló / Csodás ékszerek - spirtituális mondanivalóval

>

Csodás ékszerek - spirtituális mondanivalóval

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

Köves Viktória egyedi tervezésű, kézműves ékszerei nem csak a szépséget szolgálják. Az egyes darabok spritiuális jelentést is hordoznak: "Ha néztél már megbabonázva sárkányt filmen, akkor érted, miért akartam mindenképpen sárkányékszert készíteni..."  


Vizuális korban élünk, képek garmada vesz körül minket, képekben is gondolkodunk. Egy jó kép mindig hozzátesz valamit az eredeti jelentéshez, valami érzést, valami megfoghatatlant... És ha már így van, miért ne kerülhetnének méltó keretbe azok a képek?  ez a gondolatkör motiválja Köves Viktóriát ékszerei (a Kócos ékszerek) elkészítésénél.

"Rosszul vagyok a gagyi bizsualapoktól, amelyek a képeket is tönkreteszik, holott lehetne csinálni ezt jól, izléssel is... Bámilyen témát lehet izléssel feldolgozni, nem idegenkedem semmitől, a kérdés mindig az, milyen a megfogalmazás? Lehet szív, macska, unikornis, oké, de milyen? De talán a legfontosabb a kísérletezés: kilépni a sémából, új formákat kitalálni, izgalmas párosításokat, amelyek új minőséget hoznak létre... Nekem erről szól ez a történet és nagyon szeretem."
 
A fent látható Holdsárkány ékszerről: "Ha néztél már megbabonázva sárkányt filmen, akkor érted, miért akartam mindenképpen sárkányékszert készíteni. A sárkány emberemlékezet óta fontos szellemi lény mind a keleti, mind a nyugati kultúrkörben. Számtalan mítikus történet fonódik a sárkányszimbólumok köré. Hiába tűnik úgy, hogy a nyugati gondolkodásmódtól távol áll, mélytudati szinten igen erősen hat érzelmeinkre." 

Minden Kócos ékszer antiallergén, nemesacélból készült  mutatunk még néhány csodás darabot: 


  
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1729 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x